Tony Cetinski preko Facebooka prijateljima uputio emotivnu poruku

Izvor: Facebook

Na svojoj Facebook stranici Tony Cetinski oglasio se nakon nesreće u kojoj je smrtno stradao muškarac na kojeg je automobilom naletio slavni pjevač.

U petak kasno navečer policija je objavila detalje tragedije u Rovinju, u kojoj je smrtno stradao muškarac na kojeg je automobilom naletio Tony Cetinski.

Nakon kobne nesreće na svom Facebook profilu Tony je objavio emotivnu poruku. “Prijatelji. Bore se za tebe. Poštuju te. Uključuju te. Ohrabruju te. Trebaju te. Zaslužuju te. Stoje uz tebe”, napisao je Tony.

Ovo nije prvi put da se slavni pjevač oglasio nakon nesreće. Podsjetimo, u subotu je preko svoje odvjetnice poručio kako je tužan i shrvan tragičnim događajem te je izrazio sućut obitelji pokojnika.

“Neovisno o stvarnom uzroku smrti pokojnika, koji će se utvrditi obdukcijom i policijskom istragom, ovo je najteži i najtužniji dan u životu gospodina Tonyja Cetinskog koji je još uvijek u šoku, te je, uslijed boli i nevjerice, otkazao sve dogovorene koncerte i nastupe”, pisalo je u priopćenju.

Posted by Tony Cetinski on 5. studenoga 2017