Tonko Martinis: Hrvatska treba prijevremene izbore !

Tonko Martinis

Piše: Tonko Martinis

Danas slušamo demagogije, a tko će voditi Hrvatsku ako ode Andrej Plenković, padne Vlada RH .. vratiti će se još gori komunisti SDP na vlast? To su laži i potenciranje zadržavanja “katastrofalnog statusa quo pljačke naroda u RH i ovršne bijede” od ostataka jedne velike manjine u RH nelustriranih *Gremija – YU/KPH komunista njihovih danas sinova i unuka. – Gremija u RH Juda lopina koji *kontroliraju nedopustivo trodiobu vlasti u RH i šire i protive se svim pravednim reformama.

Predsjedniče HDZ-a i Vlade i RH nema nezamjenjivih i uvjiek za svaki izazov ima Hrvatska ima nova i dobra rješenja. Pa ima nas gotovo ako ne i više od 8 miljuna u domovini, dijaspori i BiH! Vi kolega Plenković ste u ovih cca 16 mjeseci vlasti prvo opstruirali biračku volju i “amputirali domoljube” iz Vlade RH i HDZ-a, ljude i žene koje je narod birao i od od HDZ-a napravili “stranku lijevog totalitarnog invalida, bez desnog dijela stranačkog tijela”.

A to *preslikali i u Vladu sastava ljevičara “mentalnih komunista” sa Obuljen, Pejćinović, Dalić itd. koje HRVATSKI narod(većina) nije birao i nikad ne bi ni izabrao! Masa afera miljarde teških Privatizacija, Predstečajne nagodbe, INA Račan-Sanader, DUUDI.. i nova mega afera Agrokor “čuće bez rezultata u nelustriranom pravosuđu” i sada nas većinu *silujete ratifikacijom I.K.
Kolega Andrej ima u domovini i dijaspori sposobnih i školovanih, politički talentiranih žena i ljudi, hrvatskih domoljuba boljih od vas, koji bi bolje vodili Hrvatsku!

Kolega Andrej 100% odgovorno vam tvrdim da bi vodio bolje od vas HDZ i Hrvatsku na svim nivoima i dakako sa drugim stručnim i sposobnim timom(bez većine ovog što ga vi imate!), ženama i ljudima sa znanjem i integritetom, patriotima i onima koji vole Hrvatsku i suverenistički razmišljaju i djeljuju.

I to bi možda jednako dobro i bolje od mene radili još ponavljam deseci sjajnih domoljuba u domovini i dijaspori. Kolega Andrej Plenković moj prijateljski i stranački savjet – podnesite odmah ostavku na sve političke funkcije i raspišite prijevremene izbore i tako spriječite daljnje štete po RH.

Jer sa ovakovom nelustriranom ideološki nespojivom koalicijom (“ljubitelja hrvatske i više YU-druga zločinca i ubojice hrvata Tita”) Pupovcem, Radinom, HNS-om, SDP-om(čovjek Sauha privremeno spasio svojim glasom tu čudno sklepanu Vladu opaa…, Hrvatska srlja u vašim Andrej katastrofa izborom u propast. A to mi većina u RH i Hrvatski branitelji koji su ginuli i stvorili Hrvatsku neće dozvoliti.

Dakako u HDZ-u hvala starim strukturama pojedincima za sve dobro učinjeno. No HDZ treba unutarnju prvo lustraciju i reforme i statuta i politike u ovim modernim vremenima, treba nove sposobne i stručne žene i ljude u stranci kojih ima da preuzmu vodstvo, mlade i nove članove sa integritetom koji bi ušli u HDZ kad bi se ove reforme ostvarile. I HDZ bi bio nikad jači!

U protivnom HDZ srlja u propast. I nas mnoge domoljube tako tjerate iz HDZ-a ako zadržite ovaj loš kurs nesuverenističke pro-I.K.(Grevio) politike ..

Jer Hrvatski narod i mi domoljubi naći ćemo nove opcije političkog djelovanja kojima će većina u RH dati povjerenje.

Hrvatska iznad svega, samo je Bog veći.