Tomislav Lipošćak u utrci za predsjednika HDZ Grada Ogulina

Izvor: Nacionalno/B.Bebek

U Gradu Ogulinu danas se održavaju unutarstranački izbori HDZ-a.

Saborski zastupnik i v.d. predsjednika ogulinskog HDZ-a Tomislav Lipošćak tom prigodom dao je izjavu za Nacionalno.hr

“Iskreno, bez potpisa članova koji su podržali moju kandidaturu za predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Grada Ogulina, bez tolike podrške ne bih se ni odlučio na ovaj potez.

Znam da je to velika odgovornost, no kako je očito da Hrvatskoj demokratskoj zajednici u Gradu Ogulinu treba osvježeno i osnaženo kreiranje politike koja će jamčiti stabilnost i pomak na bolje, spreman sam preuzeti odgovornost i nudim opciju mladosti i poleta, mladih ljudi neopterećenih prethodnim odnosima na političkoj sceni Grada Ogulina u kombinaciji sa iskusnijim članovima koji već imaju veliki broj utakmica u nogama i bogato političko iskustvo”, kazao je Lipošćak.

Upitan da nam objasni na koji način i s kojim smjernicama će biti usmjeren njegov rad, kazao je da će naglasak biti na radu temeljnih organizacija i mogućnosti da svaki član sudjeluje u kreiranju strategija i politika, te da će im biti potrebni savjesni predsjednici temeljnih organizacija koji će redovito komunicirati sa članstvom i biti vrlo važan čimbenik u dvosmjernoj komunikaciji unutar stranke.

„Kako bi sve zacrtano ostvarili potrebna nam je kvalitetna komunikacija i suradnja sa županijskom razinom ali i centralnom vlasti. Upravo je to ono čemu sam i u ovih pola godine kao v.d. predsjednika GO HDZ-a Grada Ogulina težio.

Kada dobijem povjerenje članova na unutarstranačkim izborima, nastavit ćemo raditi u tom smjeru i prema pobjedi na sljedećim lokalnim izborima krenuti kao opcija koja nudi politiku koja će spajati i povezivati – a ne dijeliti.

Do tada ću kao saborski zastupnik i predsjednik GO HDZ-a Grada Ogulina zajedno sa svojim timom nastaviti raditi i u zajedničkom djelovanju s vama graditi novi put“ – kazao je Tomislav Lipošćak.
Tekst/Foto: Božidar Bebek