Tom Cruise je odgovoran za smrt dvojice pilota tijekom snimanja svog novog filma?

Screenshot

Purwin i Berl poginuli su 2015. godine. Njihov se zrakoplov srušio u planinama u Kolumbiji. Njihove obitelji smatraju da su Liman i Cruise djelomično odgovorni za njihovu smrt.

Obitelji dvojice pilota koji su poginuli tijekom snimanja filma American Made tuže redatelja Douga Limana i glumca Toma Cruisea jer smatraju da su prevelikim zahtjevima djodgovorni za njihovu smrt.

Alan Purwin i Carlos Berl poginuli su 11. rujna 2015. godine. Tužba njihovih obitelji temelji se na Purwinovoj žalbi producentima u kojoj je rekao da Liman i Cruise traže da piloti izvode veoma opasne vratolomije te da snimaju prebrzo.

Purwin je rekao da ne može tako snimati i naglasio da je to najopasniji projekt na kojem je radio. Rekao je da je “pitanje vremena kada će se dogoditi nesreća na snimanju.”

I dogodila se.

Purwin i Berl su se zrakoplovom Piper Smith Aerostar 600 srušili u planinama tijekom snimanja. Obojica su poginula na mjestu nesreće, dok Jimmy Lee Garland, treći pilot koji je tada bio s njima, nakon nesreće ne osjeća noge. (net/HoT.hr)