Tko je Milorad Pupovac da zabranjuje naše svetinje ?

Saborski zastupnik Domovinskog odbora Domovinskog pokreta, ratnik s Trpinjske ceste i bivši logoraš srpskih koncentracijskih logora, obratio se Miloradu Pupovcu i postavio mu nekoliko zanimljivih pitanja…

Tko si ti Milorade? Tko si ti da se usuđuješ izjaviti da bi zabranio HOS-ove oznake? Tko si ti Milorade da nekome držiš prodike o antisemitizmu?

Ti si Milorade čelnik stranke SDSS, nasljednik one stranke koju je osnovao ratni zločinac Goran Hadžić! I ti onda nekome pričaš o antisemitizmu! Ti i tvoje zastupnice Šimpraga i Jeckov ste najveća sramota u hrvatskom Saboru! Sramota ste jer ne volite ovu državu! Sramota ste jer u sred Sabora branite četnike i podržavate kokardu i zločinačku zvijezdu petokraku! Sramota ste jer ne poštujete hrvatski narod koji vas debelo plaća.

Ti Milorade i tvoji pajdaši iz HDZ-a gurate agresorske vojnike na hrvatski proračun! Da Milorade, ti i tvoja trgovačko-srpska koalicija nagradit ćete agresore s primanjima od 3400 kuna zato što su uništavali našu domovinu i ubijali hrvatski narod. Dok naša djeca za te novce moraju raditi i po 12 sati dnevno!

Milorade da li ti smeta oznaka HOS-a na uniformi mog suborca kojeg smo našli tek 2020. godine? Njega su zakopali i ubili ljudi koji su nosili kokardu i zvijezdu petokraku! Da li ti to smeta Milorade? Taj čovjek je mučki ubijen pod obilježjima HOS-a da bi nas ti danas trovao svojim bolesnim izjavama tim plačućim i piskutavim glasom!

Milorade tko je za tebe Veselin Šoškočanin? Da li je on za tebe heroj? Kada ćeš ukloniti mauzoleje četnicima koji su ubijali hrvatski narod?

Milorade gdje je doktor Šreter? Imaš li nam nešto reći o njemu? Zašto ni dan danas nisu pronađeni njegovi posmrtni ostaci? Pričaj nam Milorade!
Milorade, kada ćeš nešto poduzeti u pronalasku nestalih? Gdje su naši najmiliji Milorade? Surađuješ li sa Srbijom po tom pitanju? Ili su za tebe to samo Ustaše kojima se ne treba znati niti mjesto posljednjeg počivališta?

Milorade kada ćeš od Srbije tražiti odštetu za logore? Kada ćeš od Vučića zatražiti da se ispriča hrvatskom narodu za sve zločine koji su se događali 1991. i da plati ratnu odštetu?

Shvati Milorade, hrvatski narod ti nije Andrej Plenković! Andrej Plenković je tvoj poslušnik i potrčko ali mi nismo! Domovinski pokret i naš čestiti i pošteni hrvatski narod neće ti dopustiti zabranu HOS-ovih obilježja niti bilo kojih drugih naših svetinja za koje smo se borili i ginuli! Mi nismo tvoji kmetovi koje možeš ucjenjivati! Milorade već smo pobijedili tvoje četnike 1995.godine tako ćemo pobijediti i tebe i tvoju velikosrpsku politiku!