Tko će biti nova Kraljica Jadrana?

Finalistice izbora Kraljice Jadrana okupile su se na otoku Rabu u hotelu International, kako bi sudjelovale na finalnom izboru Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2017. Izbor će se održati u petak, 07.07.2017., na terasi hotela International i u Lounge Baru Escape, s početkom u 21:30 sati.

Za titulu najljepše od najljepših natjecat će se 13 finalistica iz svih dijelova našeg prekrasnog Jadrana, od Pule pa sve do Dubrovnika. Pistom će seprošeteti u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća „Pronovias“, “San Patrick“ i „La Sposa“.

Voditelji ovog svečanog događaja bit će aktualna Kraljica Hrvatske, Tina Živković i poznati novinar i TV voditelj Davor Garić. Posjetitelji će na izboru, pored prekrasnih finalistica, imati priliku uživati u glazbenim hitovima slovenske pop pjevačice Nine Donelli, kao i u nastupu popularne plesne skupine ”Megablast”. Novoizabranoj kraljici krunu će predati prošlogodišnja Kraljica Jadrana, prelijepa Ivana Volar. Finalni izbor Kraljice Hrvatske 2017. održat će se krajem godine, u hotelu Lone u Rovinju.