Thompsonov menadžment: Umjesto što se šuljate i njuškate oko tuđih kuća #ostanitedoma

Biti novinar nije lako, ali biti “dnovinar” puno je lakše. Iako nikad ne pišemo o kolegama novinarima koji se svatko na svoj način bori za “koricu kruha svoga”, ovaj put činimo iznimku i to s punim pravom, jer u mnoštvu osoba koje se nazivaju novinarima (dnovinarima) svaki kodeks novinarskog izvješćivanja učinila je novinarka jednog našeg, najčitanijeg medija. S punim pravom takav način novinarstva, slobodno možemo nazvati LEŠINARSTVO, jad i bijeda, no na urednicima je da odluče što i kako postupiti s takvim dnovinarima, osim ako taj uradak nije odrađen s njihovim blagoslovom.

Naime, na portalu 24sata jučer je, i to na Cvjetnicu, izašao tekst o Marku Perkoviću Thompsonu (Thompson se zatvorio u stan: Za roštilj u izolaciji spreman) u kojem piše da se pjevač uslijed pandemije koronavirusa zabarikadirao u svoj „bunker“ na splitskom Žnjanu i da peče roštilj.

Kolika “mržnja” ili pak zlobnost u zom tekstu vrišti nije potrebno objašnjavati, no ipak Thompsonov menadžment ogasio se o lažima i fotomontaži u 24sata:

Umjesto što se šuljate i njuškate oko tuđih kuća #ostanitedoma

Danas na blagdan Cvjetnice kada se hrvatski narod u molitvi i zajedništvu priprema za Veliki tjedan te dok se cijela država bori protiv koronavirusa, novinarka 24sata Ivana Prgomet šulja se oko Thompsonove obiteljske kuće, zapisuje je li mu tko dolazi u kuću, jesu li Thompson i njegova obitelj izlazili iz kuće, koliko je sagradio zidova na selu i tko zna što još radi ta opsjednuta takozvana novinarka.

O ovoj novinarki i mediju 24sata kao i njihovoj bolesnoj mržnji prema Thompsonu smo već pisali i prije.

Ivana Prgomet je sada išla i korak dalje pa je uz ovaj odurni tekst napravila sliku na koju je montirala Thompsonovu glavu na neku drugu osobu u nekakvom šatoru tvrdeći da je to Thompson koji je u petak pekao meso u svojoj kući u Splitu.
Kako bi čitatelje uvjerila u vjerodostojnost svoje montaže, kao autora slike je stavila agenciju “PixSell”, kojima smo uputili dopis i tražili dokaz o vjerodostojnosti slike.

Naravno, novinarka 24sata ne propušta priliku u pokušaju izrugivanja stihom “Za dom spremni” pjesme “Bojna Čavoglave” navodeći kako je Thompson u izolaciji što naravno nije istina. Njeno ruganje sa stihom iz Domovinskog rata stavljajući ga u kontekst ove bolesti pokazuje sav njen jad i nemoć novinarskog nesnalaženja u ovoj situaciji.

Thompson se u ovoj situaciji ponaša onako kao što bi se trebali i svi u našoj državi ponašati, a ne kao novinari 24sata koji i u ovoj situaciji pozivaju na podjelu i mržnju umjesto na zajedništvo i dobrotu. Thompson se ne šulja nikome oko kuće.
Kako bi zaštitio sebe, svoju obitelj i sve ostale, Thompson se pridržava uputa koje su mjerodavne institucije donijele i da ne zaboravimo, ne jede meso petkom 🙂 kako tvrdi zaigrana novinarka.

Na kraju, poručili bi Ivani Prgomet, 24sata i sličnima: Umjesto što se šuljate i njuškate oko tuđih kuća #ostanidoma

Menadžment Marka Perkovića Thompsona

Thompsonov menadžment o lažima i fotomontaži u 24sata: Umjesto što se šuljate i njuškate oko tuđih kuća #ostanitedoma…

Objavljuje Marko Perković ThompsonNedjelja, 5. travnja 2020.