Thompson posjetio varaždinske “Rode”

Uoči svog jučerašnjeg koncerta u Gradskoj sportskoj dvorani “Varaždin”, Marko Perković Thompson posjetio je Udrugu specijalne jedinice policije PU varaždinske „Roda“.

Thompson je prvo položio ružu u Spomen sobi, za sve poginule pripadnike „Roda“, a
tajnik Udruge Ivo Loborec tom mu je prilikom uručio zahvalnicu za, kako ističu, “njegov umjetničko-glazbeni doprinos u očuvanju digniteta hrvatskih domoljuba, promicanju vrijednosti i slobode koja je hrvatskom krvlju, nevinim mladim životima i pobjedom dana za jedinu nam domovinu Hrvatsku te dokazanom senzibilitetu prema hrvatskim braniteljima, pogotovo pripadnicima specijalne jedinice policije MUP-a Republike Hrvatske”.
Članovi udruge upoznali su Thompsona i s ratnim putom postrojbe koji je opisan i u knjizi “Specijalna policija u Domovinskom ratu 1990.-1996.”, a tu su mu knjigu i poklonili kao trajni znak sjećanja na posjet Udruzi.
Marko Perković Thompson koji je i sam hrvatski branitelj, zahvalio je na gostoprimstvu te članovima “Roda” zaželio daljnji uspjeh u radu, a nakon posjeta udruzi položio je vijenac kod Križa zahvalnosti u Varaždinu, u znak sjećanja na sve poginule hrvatske branitelje.

A/N