Ilustracija/ Nacionalno

Nakon što je sarajevski glumac Emir Hadžifizbegović gostovao u emisiji ‘Nedjeljom u 2’, u kojoj je među ostalim govorio i o tome zašto se našao na udaru dijela hrvatske javnosti zbog kritiziranja Marka Perkovića Thompsona, brzo su reagirali iz pjevačeva tima.

Naime, Emir Hadžihafizbegović je gostujući kod Aleksandra Stankovića kazao kako bi on rado otišao na koncert Marka Perkovića Thompsona kad bi se on ogradio od nekih svojih pjesama, a kako je rekao, on ne može pristati na onu vrstu skladbe koja veliča Maksa Luburića.

Odgovor Thompsonova menadžmenta stigao je na njegovoj službenoj stranici na Facebooku. Prenosimo ga u cijelosti:

‘Javni poziv Emiru Hadžihafizbegoviću: Koja Thompsonova pjesma veliča Maksa Luburića tj. od koje svoje pjesme bi se Thompson trebao ograditi? Emir Hadžihafizbegović, BiH glumac, koji je nedavno na N1 televiziji izrekao gnjusne laži o Thompsonu kad je ustvrdio da on ima pjesmu ‘Srbe na vrbe’, a danas gostujući u emisiji Nedjeljom u 2, ispričao se mnogim Hrvatima koji su imali neugodnosti zbog toga, ali nije se ispričao samo onome kome je najviše i trebao, onome o kojem je pričao laži, a to je Marku Perkoviću Thompsonu.

Javni poziv Emiru Hadžihafizbegoviću: Koja Thompsonova pjesma veliča Maksa Luburića tj. od koje svoje pjesme bi se…

Objavljuje Marko Perković ThompsonNedjelja, 16. lipnja 2019.