Thompson ostaje pri svome ! Ne boji se ni suda ni policije !

foto HINA/ Miroslav LELAS/ lm

Marka Perkovića Thompsona nisu pokolebale ni ustrašile presude Visokog prekršajnog suda već je upravo suprotno, pokazao da ostaje pri svojoj pjesmi “Bojni Čavoglave” u kojoj je i navodno sporni pozdrav “Za dom spremni”.

Podsjetimo, Visoki prekršajni sud, kaznio je novčanom kaznom od 765 kuna makarskog pjevača Marija Rosu jer je na početku “Bojne Čavoglave” uzviknuo “Za dom spremni!”.

To je prva pravomoćna presuda kojom se kažnjava uzvikivanje ovog pozdrava na početku te pjesme.

Unatoč toj presudi suda Thompson je sinoć u Širokom Brijegu nastupio, nakon čega je na svojoj Facebook stranici objavio snimku izvedbe popularnih “Čavoglava.”  Pjesmu je, kao i uvijek, počeo uzvikom ‘Za dom’, a publika je na njegov uzvik odgovorila: “Spremni!”

Bojna Čavoglave – Široki Brijeg

Bojna ČavoglaveZa Dom – spremni!U Zagori na izvoru rijeke Čikole,Stala braća da obrane naše domove.Stoji Hrvat do Hrvata, mi smo braća svi,Nećete u Čavoglave dok smo živi mi!Tuče thompson, kalašnjikov, a i zbrojevka,Baci bombu, goni bandu preko izvora!Korak naprijed, puška gotov s', uz pjesmu svi,Za dom, braćo, za slobodu, borimo se mi.Čujte srpski dobrovoljci, bando, četnici,Stići će vas naša ruka i u Srbiji!Stići će vas Božja pravda, to već svatko zna,Sudit će vam bojovnici iz Čavoglava!Slušajte sad poruku od Svetog Ilije:Nećete u Čavoglave, niste ni prije!Oj Hrvati, braćo mila iz Čavoglava,Hrvatska vam zaboravit neće nikada!

Objavljuje Marko Perković Thompson u Četvrtak, 15. kolovoza 2019.

Bilo je veličanstveno sinoć u Širkom Brijegu! 😀Hvala Široki! Hvala Hercegovino! ❤Vidimo se ponovno…"…I uvijek kad smo skupa srce mi jače lupa, opet nam snaga dođe, sve što nas boli prođe…"

Objavljuje Marko Perković ThompsonPetak, 16. kolovoza 2019.