Thompson: “Da li ću koga podržati od potencijalnih kandidata za predsjednika ili predsjednicu Republike Hrvatske sam ću odlučivati”

Thompson/Facebook

Mediji prenose informaciju da će Thompson 5. kolovoza na Dan pobjede nastupiti u Gospiću ali i da se predsjednica sprema otići na koncert.

Da li će do susreta doći i da li će to biti njihov prvi ozbiljniji test za suradnju teško je prognozirati, no ne tako idilična atmosfera na desnici na kojoj se osjećaju poremećaji najbolje se odražavaju od kad se u igru s kandidaturama uključio i estradnjak Miroslav Škoro.

Mediji također već duže vrijeme provlače vijest da iako su kumovi, Thompson i Škoro odavno su se razišli.

Kako se u javnosti već drži da će Thompson podržati kampanju Kolinde Grabar-Kitarović danas su se i službeno preko njegove Faceabook stranice oglasili njegovi “promotori”.

Dragi prijatelji,budući da se ovih dana u javnosti pojavljuju novinarski natpisi i špekulacije oko moguće Thompsonove…

Objavljuje Marko Perković ThompsonUtorak, 18. lipnja 2019.

Dragi prijatelji,

budući da se ovih dana u javnosti pojavljuju novinarski natpisi i špekulacije oko moguće Thompsonove potpore jednome od potencijalnih kandidata za predsjednika ili predsjednicu Republike Hrvatske, želimo Vam prenijeti razgovore na tu temu sa samim Thompsonom.

Naime, sam Thompson nam je rekao kako od njega nitko nije zatražio potporu niti je s bilo kim od potencijalnih kandidata ili kandidatkinja za predsjednika ili predsjednicu Republike Hrvatske o tome razgovarao.

Naglašava kako je spominjanje njegovog imena u medijima vezano za kampanju nadolazećih predsjedničkih izbora čista laž i manipulacija.

Hoće li kandidaturu objaviti netko koga Thompson zaista želi podržati i o svom mogućem angažmanu u vidu potpore takvom kandidatu ili kandidatkinji, kako nam je sam Thompson rekao, on će o tome sam odlučivati, a ne nikako netko drugi kako već sada pokušavaju raznim pritiscima i bombastičnim naslovima preko pojedinih medija.

Naravno, napominje Thompson, ako do toga i dođe, prvi koji će za to saznati ste upravo Vi, njegovi vjerni fanovi, i to preko njegovih web stranica i društvenih mreža, uostalom kao i uvijek do sada.