Svjetski priznati stručnjak za pedikuru i manikuru posjetio Lošinj

Fotografija: mpr.hr (PRess)

Lošinjski Hotel Bellevue (5*) bio je odredište Bastiena Gonzaleza, svjetski poznatog stručnjaka za pedikuru i manikuru svjetskih celebrityja kao što su Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett, Naomi Campbell i Robert De Niro. Boravak na jednom od najsunčanijih hrvatskih otoka, i prvi posjet uopće u Hrvatskoj, iskoristio je za šetnju premium uvalom Čikat te za upoznavanje s visokom razinom ponude Hotela Bellevue 5* i hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas.

Upravo bi gosti LH&V-a uskoro mogli postati prvi u Hrvatskoj koji će isprobati njegove jedinstvene i inovativne tretmane dostojne holivudskih zvijezda.

Bastien Gonzalez prozvan je ‘virtuozom za stopala’ i ‘princem golih stopala’ upravo zbog zavidnih rezultata koje postiže na temelju posebno izrađenih i promišljenih tehnika njege stopala. Naime, Gonzalezovi tretmani pedikure bazirani su na poliranju i liječenju noktiju, njezi kože i masaži nogu i stopala, a oni uključuju dijamantnu prašinu i kreme za poliranje u kojima su svojevremeno uživali i članovi kraljevskih obitelji.

Prirodna ljepota kože i noktiju ono je čemu Gonzalez teži prilikom svakog tretmana. Svojim personaliziranim pristupom i posvećenošću dodatno će obogatiti jedinstvenu wellness ponudu SPA Clinic hotela Bellevue. Jedna od glavnih odlika SPA Clinic su cjeloviti wellness programi koji garantiraju bezvremensko uživanje u lošinjskoj wellness oazi, a za koje su zaslužni visoko educirani stručnjaci.