Supruga HDZ-ovca nakon batina živi u hororu: Svi me napadaju… djeca, rodbina, prijatelji…

Izvor: Screenshot: RTL

HDZ-ovog župan Požeško-slavonske županije, Alojza Tomaševića, supruga je prijavila zbog obiteljskog nasilja nakon što ju je pretukao tijekom razmirice. Dok se Tomašević zasad nije obratio javnosti, njegova je supruga novinarima otkrila kako se osjeća.

Mare Tomašević rekla je kako je suprug nije kontaktirao nakon što je cijela priča izašla u javnost
‘Nitko me nije kontaktirao, čak me i napadaju svi. Djeca, rodbina, prijatelji, svi… Prije nego što je postao drugi put župan sam se javila Plenkoviću’, rekla je Tomašević za RTL te dodala kako njezin suprug posljednja dva dana nije bio kod kuće.

Tvrdi da se ne boji župana.
‘Ne bojim se, može me jedino ubiti’, kazala je Tomašević, koja je najavila kako će zbog svega na neko vrijeme napustiti Hrvatsku, piše dnevnik.hr.

Kako je jučer prvi objavio Net.hr, Tomaševićevo zlostavljanje supruge već dugo traje.

Posljednji nasrtaj dogodio se u ponedjeljak navečer kada je Tomašević supruzi, prema njezinim tvrdnjama, “opalio nekoliko šamara, počeo je daviti te gurnuo na radijator i na cvjetnjak”. Gospođa Tomašević uspjela je pobjeći te je potom supruga prijavila policiji, a u bolnici su joj utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković jučer je nakon što je priča izašla u javnost ekspresno raspustio požeško-slavonski HDZ, inače poznat kao ogranak s, blago rečeno, problematičnim članovima.

Naime, Tomaševićev dožupan Vedran Neferović u svibnju ove godine premlatio je novinara lokalnog medija, dok je moćni HDZ-ovac Franjo Lucić ovog ljeta uhvaćen kako nudi mito novinaru Telegrama kako ovaj ne bi objavio tekst o sumnjivom poslovanju njegovih firmi.