SUDAR KOD SLUNJA Mjesec dana nakon smrti roditelja u bolnici umrla i kći

Mjesec dana nakon stravične prometne nesreće u kojoj su poginuli njezini roditelji, u bolnici je od posljedica teških ozljeda, unatoč svakodnevnim naporima liječnika, preminula i 40-godišnjakinja iz mjesta Tenja. Prometna se nesreća dogodila 22. lipnja na karlovačkom području, u Pavlovcu kod Slunja.
Nesreća se dogodila kada je 64-godišnji vozač VW Caddyja osječkih registracija u zavoju prešao na suprotni prometni trak te izravno udario u kombi rumunjskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 59-godišnji rumunjski državljanin. Vozač iz Tenje preminuo je na mjestu nesreće dok je njegova teško ozlijeđena supruga preminula nekoliko sati kasnije u Općoj bolnici u Karlovcu. U istu bolnicu je s teškim ozljedama opasnim za život prevezena i njihova kćerka koja je cijelo vrijeme liječenja bila u komi. Na žalost, mjesec dana nakon nesreće je preminula, javlja Glas Slavonije.

U karlovačku su bolnici prevezene i četiri osobe koje su bile u kombiju rumunjskih registracija. Svi su teško ozlijeđeni. Očevid prometne nesreće je uz asistenciju policajaca vodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu.