Stvaraju se gužve prema moru, na granici kolona dva kilometra

Izvor: Dražen Prša

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinPojačan je promet na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima, izvijestio je HAK koji navodi da su kolnici ponegdje mokri te da magla smanjuje vidljivost u unutrašnjosti.

im graničnim prijelazima, izvijestio je HAK koji navodi da su kolnici ponegdje mokri te da magla smanjuje vidljivost u unutrašnjosti.

Vozačima Hrvatski autoklub (HAK) savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići pojačan je promet u smjeru mora – na dionici Zagreb-Karlovac-Bosiljevo II u smjeru mora te između tunela Sveti Rok i čvora Zadar istok u oba smjera povremeno se usporava u zonama tunela, čvorova i odmorišta. Između tunela Ledenik i vijadukta Božići zbog jake kiše vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.

Na A2 Zagreb-Macelj u zoni preusmjeravanja prometa u jedan prometni trak između čvora Đurmanec i naplate Trakošćan u smjeru Zagreba vozi se usporeno.

Na A3 Bregana-Lipovac pojačan je priljev vozila prema naplati Lučko iz smjera čvorova Zagreb zapad i Buzin, nema dužih kolona. Pred graničnim prijelazom Bajakovo kolona osobnih i teretnih vozila u smjeru Srbije je oko 2 kilometra.