Stravična nesreća noćas na A1, tri osobe poginule, nekoliko ozlijeđenih

Izvor: Radio KA

Promet autocestom na tom dijelu je zatvoren i preusmjerava se zbog policijskog očevida.

Tri su osobe poginule u strašnoj prometnoj nesreći koja se noćas u 1,40 sati dogodila na autocesti Karlovac – Rijeka, točno između tunela Sveti Marko i čvora Novigrad na Dobri.

Prema prvim informacijama sudarili su se kombi i osobni automobil. Kako doznajemo, radi se o kombiju mađarskih registarskih oznaka te osobnom automobilu riječkih registarskih oznaka.

Na mjestu nesreće poginule su tri osobe, a 12 je ozlijeđenih, među njima više djece.

Šest je prevezeno u karlovačku bolnicu, tri u riječki KBC, 2 u ogulinsku bolnicu te jedna u Zagreb.

Kako se nagađa, vozilo mađarskih registarskih oznaka prevozilo je navodno migrante, a vozač je prešao na drugi trak i naletio na vozilo riječkih registarskih oznaka.

U riječkom automobilu poginuli su supružnici, a njihovo 16-godišnje dijete prebačeno je s ozljedama u karlovačku Opću bolnicu. Treća poginula osoba vozač je vozila mađarskih registracija.

Radi se o traku koji vodi prema Novigradu i o dijelu autoceste prije nadvožnjaka, a što je uzrok nesreći službeno još nije poznato. Uz policijske ekipe na mjestu nesreće je i državni odvjetnik.

Vozila koja iz smjera Zagreba idu prema Karlovcu moraju “sići” na čvoru Karlovac pa starom cestom dalje jer je promet autocestom od Karlovca do Novigrada u prekidu.

U suprotnom smjeru prema Karlovcu odvija se bez zastoja. piše Radio Mrežnica.