Strašno: “Rasporit ću te i odsjeći ti glavu” – Napao suprugu pred djecom, završio u zatvoru

Riječaninu to nije prvi incident, eskaliralo je kada je muškarac svojoj partnerici prijetio smrću, prislonivši joj nož na vrat i trbuh, i to pred djecom u dobi od dvije i tri godine.

31-godišnji Riječanin smješten je u riječki zatvor jer ga policija sumnjiči da je psihički i fizički maltretirao izvanbračnu suprugu, a tereti ga se i za nasilje u obitelji, prijetnju i povredu djetetovih prava, piše Novi list.

Iako to navodno nije njegov prvi incident, eskaliralo je kada je muškarac svojoj partnerici prijetio smrću, prislonivši joj nož na vrat i trbuh, i  to pred djecom u dobi od dvije i tri godine.

Nemile scene događale su se u četvrtak navečer u obiteljskom stanu na Trsatu.
Nasilnika se sumnjiči da je alkoholiziran grubo reagirao nakon što ga je probudila izvanbračna supruga koja je tada ušla u kuću.

Spočitavajući joj da se kasno vratila kući, obratio joj se riječima da je ‘kurvetina’. Kada je otišla do sudopera, prišao joj je, uzeo dva poveća noža, a njihove oštrice prislonio na ženin trbuh, tvrdi tužiteljstvo, piše Novi list.

“Sad ću te rasporiti, a ti ćeš to gledati! Sve ću snimiti i onda ću se predati policiji!”, prijetio je supruzi. Žena se izmaknula i krenula prema dječjoj sobi u kojoj su bili mališani.

“Zaklat ću te, kurvo jedna! Odsjeći ću ti glavu!”, prijetio joj je, prislonivši vrh noža na ženin vrat, po dosadašnjoj rekonstrukciji događaja, pretočenoj i u kaznenu prijavu.

Osumnjičeni nasilnik je priveden sucu istrage Županijskog suda u Rijeci Dušku Tišmi, koji mu je odredio istražni zatvor.