Strašno: ‘Dječak se popeo na krov teretnog vagona i izgorio kao baklja!’

Izvor: Ncionlno/Ilustracija/D.Prša/

Zasad neidentificirana osoba nalazila se na krovištu teretnog vagona i u tom je trenutku došlo do strujnog udara uslijed kojeg je izgubila život, objavila je policija.

“Na 5. kolosijeku Zapadnog kolodvora na krovištu teretnog vagona došlo je do strujnog udara prilikom čega je stradala nepoznata osoba”, stoji u policijskom priopćenju.

Kako doznajemo, na intervenciju su upućena četiri vatrogasna vozila sa 14 vatrogasaca zbog požara šupe u Magazinskoj ulici, no dolaskom na teren vatrogasci su ustanovili da se ne radi o požaru šupe već osobe na krovu vagona. Osoba je ležala na krovu vagona, a tijelo je bilo zahvaćeno vatrom.

Osoba nije zapomagala i davala znakove života. Pozvana je Hitna pomoć, ali, kako doznajemo, vatrogasci nisu mogli ništa učiniti dok se nije isključila struja.

Od očevidaca na mjestu događaja doznajemo da je stradala osoba maloljetni dječak star, prema procjeni, oko 14 godina. S njim je bio još jedan dječak, ali on se nije penjao na vagon. “Izgorio je kao baklja”, rekao nam je očevidac. Očevid je trenutno u tijeku, piše Net.hr