Strašne vijesti iz Grčke. BBB-i nenajavljeno upali u Atenu, u velikom sukobu ubijen grčki navijač

Screenshot/Twitter

Unatoč zabrani gostovanja za večerašnji susret kvalifikacija za Ligu prvaka između AEK-a i zagrebačkog Dinama, veće skupina BBB-a stigla je u Atenu, prenosi Novi list.

Njih oko 150 do 200 je, prema informacijama s grčkih portala, sinoć došlo do AEK-ovog stadiona gdje su se žestoko sukobili s domaćim navijačima. Grčki mediji javljaju kako je u sukobu poginuo jedan grčki navijač, koji je nožem izboden nasmrt.

Na strani zagrebačkih huligana su, kako se može pročitati na navijačkim forumima i društvenim mrežama, sudjelovali i pripadnici Gate 13, navijačke skupine Panathinaikosa, koji su s BBB-ima u tradicionalno dobrim odnosima.

Radi se o 22-godišnjaku koji je teško ozlijeđen prevezen s poprišta sukoba u atensku bolnicu, gdje je preminuo. Imao je više ubodnih rana. Ozlijeđeno je više navijača, od čega dvojica teže.

– Ozbiljan incident dogodio se ispred stadiona. Mladi Grk je izboden na smrt, a šest drugih ozlijeđenih osoba je u bolnici, objavila je grčka policija, navodeći i da su 83 osobe uhićene nakon sukoba.