Stranka Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti predstavila novih pet članova

Stranka Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti u petak je postala bogatija za petero članova, istaknutih u društvenom i sportskom životu Hrvatske i Zagreba, koji su predstavljeni na konferenciji za novinare.

Stranci su se priključili pravnik i publicist, atifašistički borac i počasni predsjednik Antifašističke lige Hrvatske Juraj Hrženjak, atletičarka Ivana Lončarek, profesor na Kineziološkom fakultetu i bivši pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko Željko Šurbek, marketinška stručnjakinja Suhair Ibrahim i kineziolog Goran Petrović.

Predsjednik Stranke rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić zahvalio je novim članovima što su pristupili njegovoj stranci i tako dali podršku njegovom radu.

“To su ljudi koji imaju svoje karijere, nisu ušli u stranku kako bi realizirali svoje interese. Drago nam je da su došli k nama i naći ćemo prostora da zajedno djelujemo”, poručio je.

Juraj Hrženjak zahvalio je gradonačelniku za sve što je napravio za grad i građane kao i njega osobno. “Pratim te i radujem se svakom koraku koji činiš u korist Zagrepčana”, kazao je 102-godišnji Hrženjak.

Ivana Lončarek kao razlog priključenja stranci istaknula je to što gradonačelnik podržava mlade i sport, podsjetivši na novu sportsku dvoranu na Velesajmu koju su atletičari dobili u veljači.

“Svojim radom u Mjesnom odboru Kraljevec u vrlo kratkom vremenu sam uvidio da je gradonačelnik sklon pomoći i da se brine da pomogne svakom čovjeku. Uvidio je probleme na lokalnoj i globalnoj cjelini i želim mu dati punu podršku i inicijativu u svemu onome što čini”, kazao je Željko Šurbek.

Suhair Ibrahim kazala je da joj je cilj predstavljati arapsku manjinu i pomoći u području i pitanjima vezanim za migrante te je izrazila nadu da će na taj način pridonijeti zajednici.

“Iste iskonske vrijednosti koje živim i radim nalaze se upravo u ovoj stranci”, kazao je kineziolog Goran Petrović. Drugi razlog zbog čega daje podršku gradonačelniku je što, prema njegovoj ocjeni, gradi mostove, otvara sva vrata i nikada ih ne zatvara.

Iz Stranke rada i solidarnosti su izvijestili da im se u posljednjih mjesec dana pridružilo 150 novih članova.