Stipo Milnarić Ćipe traži pravdu za BBB: ‘Sjetite potresa u Zagrebu i na Banovini, bili su organiziraniji od države’

Izvor; Facebook

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić “Ćipe” na Facebooku je objavio apel kojeg je uputio premijeru Andreju Plenkoviću i ministru vanjskih poslova Gordanu Grliću Radmanu, u kojem traži da se Basd Blue Boysima koji su zapeli u grčkom zatvoru pravno pomogne.

“Pozivam i upućujem apel prema premijeru Andreju Plenkoviću i ministru vanjskih poslova Grliću Radmanu. Pomozite Bad Blue Boysima koji se nalaze u zatvoru u Grčkoj. Stvorio se javni linč u medijima i javnosti. Tim momcima su sada ugroženi životi u zatvoroim u Grčkoj, a pogotovo ako ih pozatvaraju pojedinačno”, rekao je Ćipe.

‘Pokažite kako su za vas svi isti’

Naglasio je kako Hrvatska mora pokazati da su svi građani jednaki pred zakonom.

“Moramo pomoći tim mladim momcima, koji su neosporno napravili glupost svojim odlaskom u Grčku, što nitko ne opravdava, niti nasilje, a kamoli ubojstvo. Ali mora im se pružiti svu pravnu pomoć koju hrvatska država ima na raspolaganju. Isto kako ste pomagali ljudima koji su išli u Zambiju posvajati djecu.

‘Molim da pomognete tim mladim ljudima’

Pokažite kako su za vas svi isti. Posebno za Bad Blue Boyse, sjetite se tko je bio prvi u rodilištu u Petrovoj ulici kada je bio potres u Zagrebu, kao i tko je bio prvi na Banovini kada je ljudima trebalo pomoći prvi dan. Bili su organiziraniji od državnih službi. Zato vas molim da pomognete tim mladim ljudima. neka odgovaraju pred hrvatskim sudovima i neka snose svu odgovornost koju moraju, ali pošteno i pravedno”, rekao je Mlinarić u videu, piše Dnevno.hr