Stevo Culej: ‘Moj sin nije sudjelovao u tučnjavi’

Stevo Culej. foto HINA/ Denis CERIĆ

Govoreći o brojnim optužbama kako je njegov sin mladiću iz Andrijaševaca nanio teške tjelesne ozljede
Saborski zastupnik Stevo Culej (HDZ) javio se Večernjem listu.

“Moj sin jeste bio na tome mjestu gdje se dogodio incident, tijekom kojega je jedan mladić teško ozlijeđen, ali on nije s njim imao nikakav fizički kontakt. To se jasno vidi iz snimka nadzorne kamere koja se nalazi u neposrednoj blizini’, rekao je Culej, te nadodaje kako je njegov sin naknadno došao na mjesto događaja i da je po izbijanju sukoba razdvajao dvije strane. Ističe kako se jasno vidi da on s tim mladićem nije imao nikakvoga fizičkoga dodira te da ne stoje priče da ga je udario bocom u glavu i potom cipelario, doznaje Večernji.

“Odmah po saznanju o tome događaju, u srijedu u prijepodnevnim satima, sina sam osobno strpao u automobil i odvezao u policijsku postaju. U autu sam ga i ispitao gdje mi je rekao kako on nije nanio nikakve ozljede tome mladiću. Sve to ponovio je i u policiji gdje je dao izjavu. Nakon toga i nakon što se pogledala snimka nadzorne kamere sin je pušten kući’, kaže Culej, i najavljuje protiv više medija pokretanje kaznene prijave i sudskih tužbi za duševni boli.

Tvrdi da do svega ovoga ne bi niti došlo “da nije izmišljeno kako je njegov sin sudionik tučnjave i da je on osobno nanio teške ozljede tome mladiću.’

“Žalosno je sve to ali isto tako očekujem i nastavak pljuvačine prema meni i mojoj obitelji. Zatražit ću od policije i izuzeće snimke kako bih je javnosti pokazao da ne bude nekih novih priča i laži’, rekao je Culej.