Stevo Culej hospitaliziran zbog Covida-19

Izvor: FB

Proteklog je tjedna Stevi Culeju dijagnosticirana korona zbog koje je u teškom zdravstvenom stanju hitno prebačen u bolnicu u Vinkovcima.

Culeju je obavljen liječnički pregled kojom prilikom je utvrđeno kako ima obostranu upalu pluća zbog koje doslovno nije mogao udahnuti i iz tih razloga ostao je u vinkovačkoj bolnici na liječenju. Nekoliko dana se borio za život, ali uz odgovarajuću brigu i skrb trenutno je stabilno.

Brojni prijatelji su shvatili da se nešto događa kad se danima nije javljao na mobilni telefon, a članovi obitelji bili su u samoizolaciji zbog kontakta. Sin Domagoj nedavno je prebolio koronu, pa ovaj put nije stavljen u samoizolaciju prema uputama nadležne epidemiološke službe.

Neslužbeno doznajemo kako je Culej dovršio pisanje knjige o pokolju i zločinima u Borovom Selu 1991. godine, a kojom prilikom je mučen i ubijen Culejev brat Josip. Knjiga je u pripremi za tisak, a čeka se još samo Culejeva potvrda, prenosi Priznajem.hr

Danas je na službenoj stranici Steve Culeja osvanula objava u kojoj stoji „Imam koronu! U bolnici sam, ali ozdravit ću iz inata“.

Očito revoltiran procesima koji se vode protiv hrvatskog branitelja Miše Hrastova, a kojeg država tereti za iznos od 2.464.695 kuna zbog odštete koja je plaćena obiteljima poginulih Srba agresora na Karlovac, Culej je odreagirao vrlo ljutito „Nije vam dosta što komemorirate agresore na našu Hrvatsku? Sad vam moramo i odštetu plaćati što ste pucali po nama?“.