Srbe žulja izjava o Vučiću: Napali hrvatskog generala i prozvali ga ustašom

Screenshot/RTL

Gostovanje umirovljenog hrvatskog generala Ljube Ćesića Rojsa odjeknuo je u Srbiji. Vučiću sklon tabloid ‘Informer’ žestoko ga je napao zbog onoga što je izjavio o predsjedniku susjedne nam države.

Rojsova izjava o Milanoviću prošla ispod radara, pazite s kim ga je usporedio

“Ustaša preko hrvatske televizije napada Vučića i Srbiju”, poručuju u naslovu teksta u kojem navode kako je Rojs na hrvatskom RTL-u javno napada predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i Srbiju, piše Dnevno.hr

“Ovaj general najavio je tužbu Srbiji, poručio da Vučić treba da ‘bude gotov’ i da treba da se vrati korišćenje ustaškog grba”, piše Informer, koji potom citira dio razgovora između Rojsa i Direktove voditeljice Mojmire Pastorčić.

‘Tužimo ih za ratnu odštetu’
“Tužimo Srbiju za ratnu odštetu, to je preko 450 milijardi! Da sam ja na vlasti, Pupovac nikad ne bi bio u Vladi i ukinuo bih zabranu grba pod kojim su ginuli pripadnici HOS-a! Nema govora, Plenković ne treba ići u Beograd, Vučić tamo pjeva sa Šešeljom četničke pjesme, a mi da mu idemo na koljena?

RTL: A hoće li Vučić otići, trese li mu se režim? Je li gotov?

Rojs: Ma, neka bude gotov! Srbi su pobili ustaše 1945. a to je bila vojska koja se digla u odbranu Hrvatske jer je bila težnja da se stvori hrvatska država!”

Dnevno.hr