Sramota što se noćas događalo u Saboru !!!

Facebook Screenshot

Oko jedan sat poslije ponoći, tijekom saborske rasprave o SDP-ovoj interpelaciji o radu Vlade na provedbi strukturnih reformi – dogodio se incident u Saboru. Iz sabornice je izbačen zastupnik Živog zida Ivan Pernar koji je i nakon dvije opomene nastavio govoriti o Ivi Sanaderu da prestane šutjeti i govoriti o HDZ-ovim crnim fondovima.

Nakon izbacivanja Pernara iz sabornice , dok je saborska Staža iznosila njegovog stranačkog kolegu Ivana Pernara, zastupnik Branimir Bunjac prijetio je pripadnicima službenicima Straže koji su to radili da – “neće izaći živi”, pokazale su snimke HRT-ove kamare.

„Još mi jednom uzmi nešto iz ruke, kunem ti se, nećeš odavde živ izaći! Nemate pravo na to, dobit ćete batine! Tebe ću razbiti majmune, mrš!”,  vikao je saborski zastupnik Bunjac stražarima, pokazuje situacija koju su snimile HRT-ove kamare, a koja se nije vidjela za internog saborskog prijenosa.

Na svom Facebook profilu oglasio se Branimir Bunjac.

/HDZ IMA OPORBU I S TIME ĆE MORATI ŽIVJETI/Milijan Brkić je noćas, po tko zna koji put, poslao saborsku stražu da silom…

Objavljuje Branimir BunjacČetvrtak, 4. travnja 2019.

“Ovo je Hrvatski sabor, ovo su vam vrijednosti i EU-a i NATO-a, ovo je politika zapadnog imperijalizma kojem je sve podređeno, dame i gospodo…”, vikao je Pernar dok ga je Straža iznosila iz sabornice. Usput se snimao mobitelom.

Cijela situacija izazvala je žestoke reakcije na društvenim mrežama.

TRENUTAK KADA ME IZNOSE IZ SABORA PO NALOGU MILJANA BRKIĆAMislite da će ovu snimku nasilja u najvišem zakonodavnom tijelu u državi prenijeti mediji?Govor koji je doveo do toga da je Brkić naredio moje izbacivanje možete vidjeti ovdje >> https://www.facebook.com/1382789368713509/posts/2324116301247473?sfns=moA live cijelog događaja ovdje >> https://www.facebook.com/pernari/videos/1934538036656726?sfns=mo

Objavljuje Ivan Pernar u Četvrtak, 4. travnja 2019.