Spektakularan uspjeh odbojkašica Dinama

U  Zadru je od 16. do 18. listopada održano državno prvenstvo u mini i maloj odbojci. Mladi odbojkaši i odbojkašice okusili su slast igranja u Sportskoj dvorani Krešimira Ćosića, a susreti su se odigravali i u SRC Mocire. Titula prvakinja do 11 godina pripala je ekipi Mladosti, do 13 godina odbojkašicama Dinama, dok su prvaci do 13 godina odbojkaši MOK Grobničan.

U konkurenciji četrdesetak klubova OK Dinamo jedini je klub koji je osvojio dvije medalje. Iako mlade „Lavice“ nisu uspjele obraniti zlato u mini odbojci koje su osvojile prošle godine, svoje mjesto na postolju nisu ispustile te su osvojile brončanu medalju. Još jedna potvrda odličnog rada u mlađim kategorijama Odbojkaškog kluba Dinama spektakularan je uspjeh igračica male odbojke koje su izdominirale prvenstvom te su osvojile naslov bez izgubljenog seta. Najboljom igračicom turnira proglašena je Maša Mlinar, sestra hrvatske odbojkaške reprezentativke Lucije.

Dinamovke je po povratku u Zagreb dočekalo pedesetak roditelja koji su uspjeh voljenog kluba proslavili bakljama, dimnim kutijama, balonima i konfetama.

Roditelji mladih šampionki posebno su se zahvalili trenerima kluba. Iako su se svi pridržavali propisane distance i epidemioloških mjera, na samom kraju se nastala i jedna brza zajednička fotografija za uspomenu.