SPASILI raspelo u Resniku!!!.

Trpimir Majcan predsjednik GČ Donja Dubrava (HDZ,) Smogovac Alin Kavur dopredsjednik

Danas je održan sastanak u gradskom uredu za katastar i geodetske poslove u Zagrebu kojem su nazočili Trpimir Majcan predsjednik GČ Donja Dubrava (HDZ,) Smogovac Alin Kavur dopredsjednik te Nevenka Habric i župnik Marijana Piskač.

Nakon konstruktivnog razgovora sa predstavnicima gradskog ureda došlo je do postignutog dogovora sa obje strane te donijeta odluka da raspelo koje je tamo zadnjih 115 godina ostaje na istom mjestu.

Gradska četvrt zajedno sa mjesnim odborom dala je zeleno svjetlo za početak radova kružnog toka protiv kojega nije imala ništa protiv ali pod uvjetom da se raspelo ne dira i to je danas postignuto. Na pitanje zašto se toliko čekalo i prosvjedovalo je vrlo jednostavan odgovor.

Naime bivša vlast je bila ta koja je tražila da se raspelo makne i tvrdila da je župnik Marijan odobrio što se pokazalo danas uz prisustvo župnika da nije točno, izjavio je . Bilo kako bilo vrlo smo sretni i zadovoljni sa današnjim uzajamnim dogovorom. Iz gradskog ureda u roku 7 dana će dostaviti GČ Donja Dubrava pismeni sporazum sa novim nacrtom kružnog toka u kojem raspelo ostaje mi ćemo u GČ odobriti kako bih mogli krenuti radovi.

Uz ovo je važno naglasiti da neće biti novih dodatnih troškova. Alin Kavur Smogovac je dokazao da je politički kompetentan nakon današnjeg postignutog sporazuma te je izabran od predsjednika GČ Donja Dubrava za koordinatora tog projekta.