Smiljana Srnec dovedena na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu

Po dolasku na ispitivanje na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu, Smiljana Srnec, koju se sumnjiči za ubojstvo njezine sestre Jasmine Dominić, pokušala je pred novinarima sakriti lice.

Tijelo Jasmine Dominić nestale prije 19 godina pronađeno je ove subote u zamrzivaču obiteljske kuće u inače mirnom i pomalo zatvorenom međimurskom selu Palovcu, a za morbidan zločin tereti se njezinu sestru Smiljanu Srnec. Pretpostavlja se kako je 45-godišnja Smiljana sa svojom obitelji gotovo 20 godina živjela u kući u kojoj je u zamrzivaču držala leš vlastite sestre.

Na brojna brojna pitanja javnost još nije dobila odgovor, a informacije koje su pristizale u medije mijenjale su se iz minute. Gdje je i kada ubijena Jasmina? Tko je pronašao tijelo? Je li u selu nestalo struje pa je tijelo razotkrio nesnosan smrad? Zašto je njezin nestanak prijavljen 2005. iako je nestala pet godina prije? Kako netko može živjeti s lešom u kući? Jesu li ukućani mogli ne znati za tijelo skriveno u hladnjaku?

Srnec će o svemu tome morati nešto reći prvo u županijskom odvjetništvu, a potom i pred sucem istrage u Varaždinu.

D.Prša/Dnevnik.hr