Skupštinu Zagrebačkog nogometnog saveza od BBB-a osiguravalo preko 100 policajaca

foto HINA/ Mario STRMOTIĆ

U utorak navečer u zagrebačkom hotelu Antunović održala se skupština Zagrebačkog nogometnog saveza na kojoj se odlučivalo o podršci njihovu kandidatu za predsjednika HNS-a.

ZNS je Šukerova baza, iako se kod određenog broja zagrebačkih klubova javio revolt pa nisu sudjelovali na današnjoj skupštini. Pa tako predstavnici 21 kluba danas nisu ni došli.

No, bez obzira na sve to, Davor Šuker pobijedio je i dobio najviše glasova te tako ima potporu Zagrebačkog nogometnog saveza

“Mandat je bio dobar, iako, naravno, nije sve bilo idealno. Najveći problem zapravo smo imali s huliganima. Ponosan sam na svoj prijašnji mandat i ovaj idući”, rekao je Šuker u uvodnom govoru prenosi Večernji list.

Obračuno se s novinarima: “Manipulirate anketama za predsjednika, ali naviknut sam. Ne pomažete nogometu, više prostora dajete navijačima nego zdravim županijskim bazama koje su najvrednije što nogomet ima.”

Prije početka Skupštine, ulaz u hotel osiguravala je policija koja je okružila hotel. Tamo su se pojavili i BBB-i koji su željeli istaknuti transparent, ali do njih je brzo došla policija i u tome ih zaustavila.
Skupštinu Zagrebačkog nogometnog saveza od BBB-a osiguravalo preko 100 policajaca, pišu 24 sata.