Škoro prozvao Milanovića i Plenkovića

Miroslav Škoro osnovao stranku

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro prozvao je u utorak u objavi na facebooku predsjednika Republike Zorana Milanovića zbog uklanjanja bisti s Pantovčaka i premijera Andreja Plenkovića zbog namjere uvođenja eura.

“Dok u javnosti traje bučna hajka na mene i Domovinski pokret, velike i važne stvari prolaze gotovo nijemo”, napisao je Škoro u statusu pod naslovom “Glasne laži i tihe istine”.

Dva stara pajdaša izbacuju iz naše sadašnjosti junake prošlosti i brinu se da u budućnosti izgubimo i ovo malo identiteta i ponosa što nam je ostalo, tvrdi Škoro.

“Milanović, nakon ignoriranja državnog protokola kod inauguracije, u stilu ozbiljnog komunističkog vlastodršca bez najave i galame prekida veze s prošlošću, izbacujući biste hrvatskih velikana iz Ureda predsjednika. Istovremeno ih s novčanica suptilno izbacuje i Plenković, uvodeći potiho euro. Za biste je kasno, ali za kunu nije – predsjednik Vlade još uvijek stigne za mišljenje pitati narod”, poručio je Škoro na facebooku.

Dotaknuo se i teme masona, Hrvatske narodne banke i afere u Zagrebačkoj banci.

“U međuvremenu, stidljivo se u javnosti spominje da su Amerikanci navodno upozorili HNB na opranih dvije milijarde kuna kroz Zagrebačku banku. Potiho je smijenjen predsjednik uprave i nešto menadžera. Masonsku urotu i smjenu u Državnom odvjetništvu više nitko i ne spominje”.

U ovoj se državi predugo glasno laže i tiho zbori istina. Neka, još malo…, kaže Škoro.

GLASNE LAŽI I TIHE ISTINEDok u javnosti traje bučna hajka na mene i Domovinski pokret, velike i važne stvari prolaze…

Objavljuje Miroslav ŠkoroUtorak, 10. ožujka 2020.