Škoro pita Milanovića tko ga je financirao posljednje tri godine

Miroslav Škoro/Izvor: Facebook

Preko Facebooka pojedini predsjednički kandidati nastavljaju se prepucavati i prozivati jedan drugoga. Tako nakon što je Zoran Milanović napisao na FB da Miroslav Škoro i Kolinda Grabar-Kitarović ne bi nigdje bili bez HDZ-a odgovorio mu je Miroslav Škoro.

“Mislio sam danas imati miran dan. No, javio se gospodin iz partije koji je nakon premijerske karijere prvi put u životu otvorio tvrtku. Drži drugima lekcije o karijerama i uspjehu u životu.

On, koji je cijeli profesionalni život proveo na državnim jaslama, a u privatnom biznisu je bio toliko uspješan da se sada ponovo politički aktivirao, jer posao očito nije dobro išao”, počeo je objavu Miroslav Škoro

“Izgleda da nije bilo prevelikog interesa za njegove konzultantske usluge. Jedno je naučiti par makroekonomskih izraza, pa okolo docirati, a drugo je biti na tržištu. Moj pokojni otac bi bio silno ponosan na to koliko me napadaju potomci crvene buržoazije”, nastavio je.

GOSPODINE MILANOVIĆU, TKO VAS JE FINANCIRAO ZADNJE TRI GODINE?Mislio sam danas imati miran dan. No, javio se gospodin…

Objavljuje Miroslav Škoro (službena stranica)Subota, 3. kolovoza 2019.

“No, veseli me da je u ovom procesu isti otkrio i narod, pa se sad i njime pokriva u svojim prozivkama. Ipak, prije nego dotični nastavi prozivati druge, neka barem otkrije klijente koji su ga financirali ove tri godine.

Kandidat za predsjednika Republike ne može se skrivati iza poslovne tajne. Ako sam mogao o svojim poslovima iznijeti sve ja onda treba i on i svi drugi. Inače, u Ministarstvo vanjskih poslova me nije zaposlio ni HDZ ni tata, nego sam bio ugovorni generalni konzul, imenovan na poziv predsjednika Tuđmana”, napisao je Škoro u svojoj Facebook objavi.

Nacionalno/D.Prša