Škoro objavio svoj prvi predizborni spot

Miroslav Škoro

U prigodi obilježavanja Dana neovisnosti predsjednički kandidat Miroslav Škoro u utorak je objavio i svoj prvi predizborni videospot.

“Upijajući ljepotu domovine, često ju uzimamo zdravo za gotovo. Često zaboravimo koliko smo sanjali promjene. Ne zaboravimo snove”, kaže Škoro spotu.
Predizborni spot u kojem se čuje instrumentalna verzija njegove pjesme “Sude mi” Škoro je objavio i na Facebooku te napisao i prigodnu poruku.

“Devet stoljeća nismo odustali od sna o neovisnoj Hrvatskoj. Ostvarili smo ga uz veliku žrtvu i unatoč brojnim preprekama. Danas imamo svoju državu, ali ona nije onakva kakvu smo sanjali. Obećajmo sebi i svojoj djeci da nećemo odustati od sna o uspješnoj Hrvatskoj bez društvene nepravde, klijentelizma i korupcije! Sretan Dan neovisnosti i neka vječno živi naša Hrvatska!”

Sretan Dan neovisnosti

Devet stoljeća nismo odustali od sna o neovisnoj Hrvatskoj. Ostvarili smo ga uz veliku žrtvu i unatoč brojnim preprekama. Danas imamo svoju državu, ali ona nije onakva kakvu smo sanjali. Obećajmo sebi i svojoj djeci da nećemo odustati od sna o uspješnoj Hrvatskoj bez društvene nepravde, klijentelizma i korupcije! Sretan Dan neovisnosti i neka vječno živi naša Hrvatska! 🇭🇷#sadilnikada

Objavljuje Miroslav Škoro u Utorak, 8. listopada 2019.