Škoro: Božinovićeva PR mašinerija uvjerava nas da smo slijepi pored zdravih očiju i da je državna granica zaštićena od ilegalnih prelazaka”

Sinj, 11.10.2019. - Povodom otkrivanja biste dr. sc. Marka Veselice u Sinju je boravio i predsjednički kandidat Miroslav Škoro. Na fotografiji Miroslav Škoro foto HINA/ Miroslav LELAS/ lm

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro na svojoj Facebook stranici prozvao je ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića da građane “uvjerava da su slijepi pored zdravih očiju” kad kaže da je državna granica zaštićena od ilegalnih ulazaka.

“Božinovićeva PR mašinerija uvjerava nas da smo slijepi pored zdravih očiju i da je državna granica zaštićena od ilegalnih prelazaka. Ako je to doista tako, ako ministar i oni oko njega zaista rade besprijekoran posao u zaštiti teritorijalnog integriteta RH te očuvanju zakona i reda na migrantskoj ruti, onda država neće imati problema preuzeti odgovornost za nadoknadu štete ljudima čija je imovina otuđena ili uništena od ilegalnih migranata.

Budući da ti migranti postoje samo u našoj mašti, neka Plenkovićeva vlada preuzme odgovornost za štetu. Ako govore istinu, ništa ih ne košta”, napisao je Škoro na Facebooku. 

Božinovićeva PR mašinerija uvjerava nas da smo slijepi pored zdravih očiju i da je državna granica zaštićena od…

Objavljuje Miroslav ŠkoroUtorak, 5. studenoga 2019.