Škicnuli smo malo Instagram Hunić Design Sisters: Počinje sezona “čuvarice hrvatske tradicije”!

Sigurni smo kako je svaka žena dosad vidjela barem jednu haljinu koja ju je svojila na prvi pogled. Tako smo zavirili na instagram brenda hunicdesignesisters, poznate modne dizajnerice Diane Hunić, koju njezini obožavatelji zovu i “čuvarica hrvatske tradicije”. Ove prelijepe kreacije, poznati hrvatski brend koji potpisuje Diana Hunić vrlo dobro su poznate na svjetskoj modnoj sceni.

Diana Hunić, ona je simpatična, srčana dizajnerica koja se već godinama uspješno bavi izradom rukotvorima i narodnih nošnji čime želi očuvati hrvatsku kulturnu baštinu i tradiciju. Pa tako je i Svjetska borilačka legenda, Bob Sapp odjenuo tradicionalnu šestinsku narodnu nošnju koju mu je izradila te rekao, da je ponosan i počašćen jer je imao priliku obući nešto što pripada predivnoj hrvatskoj tradiciji. Povijest i hrvatska tradicija je utkana u poznati modni brend Hunić Design Sisters koji je na tragu očuvanja višestoljetne tradicije.

Diana kaže da je njihov obiteljski posao u početku bila izrada narodnih nošnji, a očuvanje hrvatskog ruha im je bila motivacija za osnivanje brenda koji se bazira na etno stilu. Svojim radom i mišljenjem Diana utječe na nove generacije te spaja ljepotu tradicijskih te materijala vezanih izričito za narodne nošnje sa suvremenom odjećom čime se trudi biti dostupna svima.

Na tragu očuvanja višestoljetne tradicije, Diana Hunić kreira moderne verzije koje možete škicnuti na web stranici Hunicdesignsisters.com.hr te na instagramu i facebooku.

Ove godine ponovno je briljirala sa svojim kolekcijama i predstavlja uzor novim generacijama. Zahvaljujući entuzijazmu Diane Hunić, u Hrvatskoj sigurno neće biti zaboravljena tradicija odijevanja i nastajanja.

Autor/ Nacionalno/ Totalno/ Foto: Izvor/ Instagram