Ski klub Zagreb povodom 100-tog rođendana poklanja besplatno noćno skijanje !

Izvor: Ski klub Zagreb

Ski klub Zagreb obilježava 100 godina aktivnog rada tokom cijele 2018. godine. Klub u kojem su proskijali i skijali mnogi zagrepčani svim građanima poklanja besplatno noćno skijanje na Sljemenu u srijedu, 24.1. s početkom u 19 sati.

Članovi Ski kluba Zagreb imaju vrhunske rezultate koji su plod kvalitetnog i sručnog rada. U srijedu se građanima nudi jedinstvena prilika da voze skijašku stazu kao treninzima kojima se do takvih rezultata dolazi.

Na Crvenom spustu bit će postavljene slalom i veleslalom staze otvorene za građanstvo. Očekujemo velik broj skijaša na našem zajedničkom treningu tokom kojega mogu dobiti besplatne savjete ski učitelja.

Iza nas je uspješno cjelodnevno sniježno druženje FIS World Snow Day koje se tokom cijele nedjelje 21.1. odvijalo na Sljemenu. Sudjelovalo je stotinjak djece koja su kroz besplatnu školu skijanja i bordanja napravili svoje prve sniježne korake.

Svi sudionici dobili su bogate nagrade, medalje i diplome. U popodnevnom dijelu programa djeca su se sanjkala, kroz igru se upoznavala sa sigurnosnim pravilima ponašanja na skijaškim stazama, crtala sprejevima po snijegu te se zabavljala uz dječji zbor Bajka i prezentaciju Hrvatske udruge za obuku potražnih pasa.

Već u petak 26.1. na Noći muzeja slijedi najava izložbe u Muzeju Grada Zagreba kojom će se građanima na stručan način predstaviti arhivska građa Muzeja i Kluba vezana za povijest skijanja.

Pozivamo sve građane da nam se priključe u proslavi stotog rođendana i posjete naša događanja, priopćili su iz Ski kluba Zagreb.