Sindikat policijskih službenika: Zadovoljni smo najavljenim imenovanjima novih načelnika policijskih uprava

Nakon što je portal Nacionalno objavio neslužbena imena novih načelnika policijskih uprava u RH reagirao je Sindikat policijskih službenika. Njihov komentar prenosimo u cijelosti.

-Ako je vjerovati ovim informacijama onda smo zadovoljni jer načelnici tri policijske uprave s kojima smo se bavili od našeg osnutka zbog određenih propusta i mobbinga više nisu imenovani.

Stvari se ipak mijenjaju, mada s tim tempom i načinom nismo zadovoljni obzirom da se zakon treba odnositi prema svima jednako pa se onda ne mogu događati situacije da policajac dobije otkaz, a za šefa se čeka natječaj da ga se razrješi dok postupak famozno ode u zastaru ili mu neki od sindikata dodjeli imunitet pa ga spasi iz njima jako dobro poznatih razloga.

Možemo zaključiti da se ipak stvari mijenjaju i da smo djelomično i mi tome pridonijeli stoga je žalosno da se drugi sindikati bave trgovinom i zaradom kao i imenovanjem načelnika uprave povjerenikom kada ga treba spasiti od disciplinskog i smjene umjesto da nam se pridruže i da zajedničkim snagama radimo na boljitku svih nas u sustavu, stoji u Facebook objavi sindikata policije.

Ako je vjerovati ovim informacijama onda smo zadovoljni jer načelnici tri policijske uprave s kojima smo se bavili od na…

Posted by Sindikat Policijskih Službenika on 17. rujna 2017