Shisophrenia nebeskog naroda!

Piše: Ivan Dujmić

Nakon svega toga, 1991 godine i agresije na Hrvatsku, Vukovara, pogibije branitelja i masakra na Ovčari, te sveukupne situacije u Hrvatskoj, ne bi bilo zgorega napomenuti, kako još jedna isprika zvukom i riječju: Tko nas bre zavadi?- od strane Srba i komunista, bi bila krajnje neprimjerena. Već sada jeste mučna za čuti. Oni koji je prihvate zauzimaju dno dna, i postaju uvredljivi i zarazni, kao i što je otrovno srbočetništvo.

Meni je mučno bilo gledati četnike, i komuniste, UDBA-še i KOS-ovce, kao i masone na TV. Zato sam televizor izbacio iz upotrebe. Lažovi, agresori, nacisti, koji su na sve narode izvršili užase, agresiju i zlo. Još i dan danas imaju velike apetite na tuđe zemlje. Oduzimaju svima pravo na svoju naciju, povjest, kradu znanstvenike, umjetnike, velikane pripisujući ih sebi. Milorad Pupovac i Vojislav Stanimirović nisu ništa drugo do diverzanti koji miniraju već danas narušene odnose, te uništavaju sve redom.

Tko s vragom tikve sadi, o glavu mu se obija! PS: Prema informacijama koje sam dobio, nošenje mošti cara Lazara je magijski ritual. Vjerojatno uveden na poticaj Raškovića koji je volio takve stvari. A pošto SPC drži cara Lazara, svojim junakom, vidljivo je kamo ih je sve to odvelo. Rašković se bavio magijom i u kući u Primoštenu gdje je imao ogromnu knjižnicu magijske literature.

Tamo je inače ljetovao i Dobrica Ćosić, otac srpske nacije. Pošto vama četnicima u glavi zvoni poziv na umrtvljavanje hrvatske javnosti, pored svih zločina koje ste počinili u Hrvatskoj, zbog klanja, silovanja, pljačke, paleži, ubojstava, i drugih ratnih zločina koji su pripadnici vaše sekte “SPC” počinili diljem Hrvatske, u ovom slučaju budi se jedinstvo u Hrvata i poziva se svaki Hrvatski Domoljub, na otpor, i na borbu protiv ćirilice, kako, u Vukovaru, tako u cijeloj Hrvatskoj.

Dugo je SPC koketirala “s mesijama” i lažnim prorocima velikosrbstva, koji su propovjedajući Veliku Srbiju zaveli mnoge. Odveć dugo je ta “crkva” igrala vrzino kolo, sa “Knezom tame”, da bi potom postala njegovim saveznikom i instrumentom. Što je Srbija više živjela svoju povijest sama, bez Boga, time se sve više povećavao strah i njihova shisophrenia. Pusti govno jednom u Državu, smrdi godinama na ovamo.