Severina na sudu proglašena krivom za vrijeđanje socijalne radnice

Nakon što je Severina Vučković na zagrebačkom sudu nepravomoćno proglašena krivom zbog slučaja vrijeđanja socijalne radnice, oglasio se i PR tim pjevačice.

Reakciju prenosimo u cijelosti:

“Severina nije vrijeđala, nego je protestirala zbog nezakonitog postupanja Centra i najavila da će ih prijaviti i javno obznaniti njihovo nezakonito postupanje. Severina će se svakako žaliti na ovu odluku.

Riječ je o socijalnoj radnici iz područnog ureda Centra za socijalnu skrb kojem je upravni nadzor utvrdio niz pogrešaka u postupanju radi čega je i promijenjen te danas drugi centar vodi predmet.

Severina na sudu proglašena krivom za vrijeđanje socijalne radnice

U konkretnom slučaju, bila je riječ o razgovoru sa socijalnom radnicom nakon što je Severina izviještena da će joj doći u nadzor provjeriti uvjete u kojima živi njezina mama, premda joj je prije toga ista socijalna radnica tvrdila da će tu prijavu njezine sestre zanemariti jer su njezinu majku vidjeli u njenom domu i vidjeli da je žena dobro i da se o njoj vodi briga. Međutim, zbog pritiska bivšeg financijski moćnog partnera, o čemu postoje pisani dokazi, Centar se ipak odlučio doći u prostore gdje živi Severinina mama što je bilo ponižavajuće za 86-godišnjakinju o kojoj brine Severina. Nadzor, je naravno, utvrdio da Severina brine o majci, kao što i od rođenja skrbi na najbolji mogući način i o svom djetetu. Uzgred, Severinina sestra uopće nije prije toga vidjela njihovu majku godinama, a Severina pored brige o majci i djetetu, vodi brigu i o sestrinoj kćeri od njezine 19 godine”, prenosi Dnevnik.hr.