SDSS će razgovarati sa koalicijskim partnerima, a nakon glavnog odbora SDSS-a odlučit će izlaze li iz koalicije

Tiskovna konferencija SDSS-a

Potpredsjednica SDSS-a Dragana Jeckov izjavila je u ponedjeljak da je Predsjedništvo stranke jednoglasno podržalo predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca, a odluku o ostanku ili izlasku iz vladajuće koalicije donijet će Glavni odbor SDSS-a nakon razgovora s koalicijskim partnerima.

“Predsjedništvo SDSS-a jednoglasno je zaključilo da predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac apsolutno uživa podršku cjelokupnog Predsjedništva”, rekla je Jeckov novinarima nakon sjednice Predsjedništva.

Dodala je kako su na raspravljali o svim okolnostima u kojima danas djeluje SDSS, a o toj raspravi bit će obaviješteni njihovi koalicijski partneri.

Jeckov je poručila kako će još jednom na korektan način razgovarati s koalicijskim partnerima, a nakon toga će održati sjednicu Glavnog odbora SDSS-a na kojoj će donijeti odluku ostaju li ili izlaze iz vladajuće koalicije.

SDSS-ov saborski zastupnik Boris Milošević izvijestio je da su u subotu u Biljanima Donjim kamenovane kuće nekoliko srpskih povratnika, uz prijetnje i vrijeđanja na nacionalnoj osnovi. Taj događaj su mještani prijavili nakon čega je napravljen policijski izvještaj.

Nakon izjava čelnika SDSS-a novinarima nije dozvoljeno postavljanje pitanja, a na konferenciji za novinare nije se pojavio  predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac.