SDP-ovac Miroslav Marković spašava stranku od blokade računa, uplatio 4.000 kn

Izvor: FB

Prvi čovjek varaždinskog SDP-a Miroslav Marković u srijedu se javio priopćenjem u kojem ističe da je na račun stranke uplatio 4.000 kuna i pozvao stranačke kolege da slijede njegov primjer.

Predsjednik varaždinske Gradske organizacije SDP-a Miroslav Marković u srijedu je pozvao stranačke kolege da uplate članarine i naknade kako bi SDP spasili od blokade računa.

Nakon što se SDP našao u financijskim problemima zbog odluke Visokog trgovačkog suda da mora platiti dug od 10 milijuna kuna za kampanju Milana Bandića, prvi čovjek varaždinskog SDP-a Miroslav Marković u srijedu se javio priopćenjem u kojem ističe da je na račun stranke uplatio 4.000 kuna i pozvao stranačke kolege da slijede njegov primjer.

“Riječ je o cijeloj mjesečnoj naknadi koju primam kao član Nadzornog odbora Termoplina iz Varaždina. U članstvo NO-a tog poduzeća, u kojemu zastupam interese svih svojih sugrađana, došao sam zahvaljujući SDP-u i red je da pomognem svojoj stranci kada je u takvim teškoćama”, stoji u Markovićevom priopćenju.

Dodao je kako njegovi stranački kolege u Gradskoj organizaciji Varaždin znaju da veći dio naknade odvaja za rad stranke, pomoć drugim članovima te donacije raznim udrugama i u humanitarne svrhe.

Marković poziva SDP-ovce da pomognu stranci.

“Pozivam sve članove SDP-a da, ukoliko to još nisu, plate članarinu, a one koji su u upravnim vijećima i nadzornim odborima te posebno dužnosnike stranke, da učine isto kako bi što prije izvukli SDP iz financijskog gliba u koji smo zapali zbog nečijeg nesavjesnog gospodarenja našim novcem”, navodi Marković u priopćenju.

Miroslav Marković član je Glavnog odbora Socijaldemokratske partije Hrvatske, a predsjednik Gradske organizacije stranke u Varaždinu je od studenog prošle godine.