Sandra Benčić: Čudi me silina Milanovićevih napada, ali ništa drugo nisam ni očekivala

Sandra Benčić/Nacionalno/D.Prša

Saborska zastupnica Sandra Benčić gostovala je u Novom danu i komentirala, između ostaloga, i izjave predsjednika Republike, Zorana Milanovića.

“Ja mislim da je potpuno pogrešno što je sva medijska pažnja na njemu, ja ne znam zašto on to radi, jer time čini uslugu Andreju Plenkoviću. Mislim da trebamo vratiti fokus na ono što je bitno, a bitno je da imamo jednu od najvećih korupcijskih afera u tijeku, rekla je Benčić.

Upitana zašto misli da Milanović napada sve, osim trojice ministara koji su bili u klubu Dragana Kovačevića, Benčić je rekla: “Vidjet ćemo zašto.”

“Mislim da je pretjerano ovo bavljenje Zoranom Milanovićem, jer je njegov utjecaj na ključne odluke koje utječu na građane – malen”, rekla je Benčić.

“Začuđena sam tom silinom određenih napada, ali nisam ništa drugo niti očekivala. Nisam očekivala možda tu silinu, ali nisam očekivala neku drugu vrstu ponašanja. Milanovića poznajemo kao premijera, znamo njegov takozvani karakter”, kazala je Benčić.

Na pitanje je li Tomislav Tomašević wannabe gradonačelnik, kako ga je predsjednik okarakterizirao, Benčić je rekla da će Tomašević biti gradonačelnik.

“Možemo predsjednik i ja ‘baciti kladu’ i vidjeti u petom mjesecu tko će pobijediti na izborima”, rekla je.

Nacionalno/N1.