Sačić: Tražit ću da se portret 100 godišnjeg zlotvora ukloni iz Hrvatskog sabora

General Željko Sačić

U ožujku je Josip Manolić – Joža napunio 100 godina. U životu je bio sve i svašta, a hrvatski ga narod najviše pamti kao udbaša i čovijeka koji je izravno kriv za stradanja stotine Hrvata.

Nitako mu ništa ne može, očito je, a da bi priča o liku i djelu Josipa Manolića – Jože bila još “slađa” i da još više bode u oči, je i portret Josipa Manolića koji visi u dvorani “Janko Drašković” u zgradi Hrvatskog sabora.

Na to je reagirao saborski zastupnik, umirovljeni general Željko Sačić koji je izajvio da će zatražiti da se portret Josipa Manolića ukloni iz Hrvatskog sabora.

Evo što je poručio Sačić:

Skandalozno, dokazano osnovano sumnjiv komunistički zločinac SFRJ, kazneno prijavljen kaznenom prijavom Krim.policije PU Bjelovarske (2011.g.)..100 godisnji zlotvor J.M..visi u Hrvatskom saboru…I to, unatoč preporuci Rezolucije EU Parlamenta od 19.09.2019. Te i naše jasne saborske Deklaracije o osudi komunistickih zlocina u Hrvatskoj od 45 do 90.g…

Hitno ću intervenirati u Tajništvu Hrvatskog sabora da se portret tog zlotvornog lika, protuhrvata i osnovanog sumnjivca za masovno i okrutno ubojstvo Hrvata, odmah ukloni, deložira iz prostorije dvorane “Janko Drasković” u zgradi Hrvatskog sabora.

Skandalozno..dokazano osnovano sumnjiv komunisticki zlocinac SFRJ..kazneno prijavljen kaznenom prijavom Krim.policije PU…

Objavljuje Željko SačićSrijeda, 29. srpnja 2020.