Sačić “razvalio” Deura: Iako nisi, moja razina, moram Ti reći, ..bjež od mene : Nezahvalniče i – uhljebu prevrtljivče !!

Željko Sačić/Izvor: Nacionalno/D.Prša

Napokon nakon jednomjesečnog odmora, saborski zastupnici u utorak su se vratili u klupe. Proljetno zasjedanje otvoreno je uobičajenim aktualnim prijepodnevom tijekom kojega se aktualnim temama propitivalo premijera i ministre.

Premijeru Andreju Plenkoviću koji je spustio oporbi za glasanje protiv obuke ukrajinskih vojnika javio se i zastupnik Suverenista Željko Sačić, kazavši da je “Plenković grubo zlouporabio Ustav onemogućavajući i klevećući saborske zastupnike da obavljaju svoj posao u skladu sa svojom savješću, da glasaju kako oni žele, a on im to želi onemogućiti gurajući Hrvatsku u rat s velikoruskim, agresivnim neprijateljem, a da nije osigurao elementarnu sigurnost”.

Nakon poduljeg govora Sačić je dobio ukupno tri opomene i zabranu govora.

No, kasnije je u raspravi HDZ-ov Ante Deur, ne po prvi puta, za Sačića rekao da je “general bivši milicajac”.

“Sram te može biti”, odgovorio mu je Sačić.

Jandroković je zamolio Sačića da napusti sabornicu, a Deuru je dao opomenu.

Saborski zastupnik i umirovljeni general Željko Sačić potom je oštro odgovorio Anti Deuru preko Facebooka koji ga ne samo jednom, već nekoliko puta u sabornici “izaziva” i proziva bivšim milicajcem.

Evo kako mu je i što poručio:

Malo sam u miru ” sredio” danasnje dojmove, relaksirao nakupljen stres u Sabornici, i opet potvrdio stav mnogih od vas, da ovo vec davno nije Tuđmanov , drzavotvorni HaDeZe, vec uhljeb , Ante (Plenk) Deur, aboliranom velikosrpskom koalicionom partneru Sdssu, sklona,” istanbul” : HRVATSKA ĐEMOKRATSKA ZAJEDNICA – Ha Đe Ze..

Pa necasno, nekulturni i nezahvalni ( Plenk) Deure , ..gdje ce Ti ( suplja ) Dusa, suplje srce, (šuplja) glava, ..kad odes u politicki zaborav ??
Jer si i danasnjim sramotnim istupom u Sabornici pokazao svu svoju nemoralnu niskost i nehumanost, dvolicnost, glupost, te otvoreni prijezir prema hrvatskim ljudima, hrvatskim ratnicima , hrvatskim braniteljima, koji su se ” ranih devedesetih” nesebicno zrtvovali za slobodu nase Domovine, a koji su bili prije toga, prije “ranih devedestetih” – u miliciji SRH !??

Ali, eto nece i nesmije on, notorni Deur, tako ostro, s gađenjem po svima, frontalno, po drugim yugo ” milicajcima”.. od kojih su neki itekako zasluzni za njegov , realno nezasluzen , strelovit politicki UHLJEB politicki uspon !!

Njima nece on , Deur, dati tu potcjenjivacku etiketu, uvredu, da su ” nist koristi jugo milicajci”, npr.: gen.Markač, gen.Marekovic, gen. Jozo Milicevic, zapovjednici ATJ Lucko,g.Lukic, g.Butorac, g.Bukvic, .. tadasnji cijeli ratni sastav ratnog Kolegija Mupa,..npr. g.Moric, g Benko, g.Nađ, g Tomljenovic, g.Krpicak, g.Đurica, ..i mnogi drugi, slavni i hrabri nacelnici Policijskih uprava , kao i svi njihovi suradnici iz ” milicije”..A posebno nasi ratni suborci ” milicajci” iz ATJ Lucko, te ” milicajci”, a Specijalci iz Specijalne policije Mup- a, ..kao i Neven Martic , zapovjednik ZN G- a u Kranjcevicevoj.. .koji su tada, pri kraju ’90- te i 1991. Doslovce – SPASAVALI HRVATSKU.. I svi su oni na bojistu izrazili , kako zivotnu, tako i formalnu lojalnost novoizabranoj demokratskoj vlasti i novoproglasenoj hrvatskoj drzavi, Republici Htvatskoj..

“Lijepo” Deur misli i o postovanom ( tada 1990.) ” mladom milicijskom skolarcu “, g. Josipu Klemu,kojeg je davno izdao, okrenuo Mu leda, a koji ga je lansirao u sam Ured predsjednice RH. , direktno iz Šatora u Savskoj..

“Milicajci”, o kojima ti Deure danas s gađenjem govoris, po nalogu Plenkovica, su Ti Deure i – ” mrtvi milicajci” , ubijeni u obrani i oslobađanju nase Domovine Hrvatske… Njih 353 hrvatskih heroja, pobijenih na svim bojistima diljem Hrvatske., od ukupno tada ubijenih 812 hrvatskih redarstvenika, pobijenih u DOR- u..i preko 600, što lakse, što teze ranjenih redarstvenika – milicajca, tijekom Domovinskog obrambenog rata, te 46- tero ” milicajaca” za koje Deure jos niti danas nije tvoj koalicioni Pupovac , i mentor mu Vucic, dostavio podatke o tome, gdje su oni ratnozlocinacki zakopani !

Hoces li nakon ovoga danasnjeg neciviliziranog politickog ispada u Sabornici, stati i pred lica njihovih Obitelji ??
Ratni prijatelji iz Tudmanovog Hadezea, zar i vi podrzavate ovog i ovakvog Plenk Deur Antu ??

Sramotan si Ti, licemjerni uhljeb Plenk Deure..na ponos ovog tvojeg ” Ha Đe Zea” politicke stranke, (koja heroje iz DOR-a u Hrvatskom saboru po naruđbi vrijeđa i izbacuje iz Sabornice). Tu ste , nekad Tudmanovu , drzavotvornu stranku, upravo tebi slicni danas detudmanizirali, istanbulizirali, dekroatizirali..,i krenuli u novu, ” svetlu buducnost” sa novim koalicijskim, abolir velikosrpskim Sdssom,.. vukovarskim Stanimirovicem, koji te nikad i nimalo ne smetaju, pa cak i kad taj vaš Pupovac u Sabornici govori da je hrvatski narod etnicki ocistio Srbe u Hrvatskoj !! ??
Sto reci, osim..jadan si ! U DOR- u nesto, a sada u Miru – nista !

Iako nisi , po nicemu, moja razina, ipak, moram Ti Deure reči, ..bjez od mene : Nezahvalnice i – uhljeb prevrtljivče !!