Sačić: “Privedite koljače koji su odavno poznati hrvatskoj javnosti i još žive medu nama”

General Željko Sačić

Nakon što je iz Ministarstva hrvatskih branitelja priopćeno da je nakon 75 godina ekshumirano najmanje 814 žrtava iz jame Jazovke, a riječ je o zarobljenim pripadnicima ustaške i domobranske vojske, ranjenicima, medicinskom osoblju i časnim sestrama, koje su partizanski koljači likvidirali, na način da su žrtve prije bacanja u jamu vezali žicom a zatim poubijali metkom u zatiljak, oglasio se umirovljeni hrvatski general i saborski zastupnik Željko Sačić prozvavši policiju i DORH.

Evo poruke generala Sačića:

Policija, DORH, izvršite svoje univerzalne protuzločinačke, ustavne i zakonske obveze, dužnosti. Privedite monstrume pravdi, odgovorne za masovna ubojstva nevinih ljudi, časnih sestara, liječnika, slučajnih svjedoka očevidaca, razoružanih ratnih zarobljenika, vlastitih “drugova” partizana koji su odbijali počiniti taj koljački mega zločin.

Oni su već davno hrvatskoj javnosti poznati i još žive medu nama, ratni zločinci…Koji su bili u službi protuljudske i protu Božje komunističke ideologije.. A, nakon svega počinjenog zla protuhrvatskog, sotonski su se i prijetvorno zaogrnuli u “antifašističko” ruho, na koje su prikačili i crvenu, krvavu zvijezdu petokraku.

Eto, na tom ptotuhrvatskom “nasljeđu” “nastalè ” su i naše, suvremene Jazovke , od Ovčare do Banovine, Slunja, Saborskog, Široke Kule. Škabrnje i na 150 drugih mjesta masovnih ratnih zločinstava, nad Hrvatima i svim drugim, nevinim ljudima.