Sačić poručio Pupovcu i SNV: “SIKTER BANDO lažljivo, abolir koaliciona PROTUHRVATSKA”, OD – SAČIĆA !

Nakon što su Pupovac i SNV nazočili komemorativnom skupu u selu Plavno i zaseoku Grubori, za šestero srpskih civila koje su 25. kolovoza 1995. godine navodno, po njihovim tvrdnjama, ubili pripadnici ATJ Lučko, nije im promaklo da žestoko prozovu Hrvatsku, ali njima uvijek “veliki trn u oku” saborskog zasupnika Željka Sačića, tvrdeći da se “Sve se zataškavalo” i da se odustalo od procesuiranja Željka Sačića.

Kao i uvijek do sada, saborski je zastupnik Željko Sačić odmah reagirao te gospodi iz SNV i njihovom vođi Miloradu Pupovcu poslao lijepu poruku koju prenosimo u cjelosti:

Neljudska, protuustavna i protuhrvatska klevetnička abolir bagro iz pupovčeva SNV- ea ..

Nije vam tada Sačić bio u poziciji ikakvog ” zataškavanja” .. jer su o tome i tada odlučivali – vaši politički i ideološki vam bliski prijatelji, koje niti danas za to ne prozivate.. I nije nitko ” odustao od Sačičevog procesuiranja” u vezi Grubora” , rado bi se ta protuhrvatska bagra ” moje krvi napila”.

No, jednostavno je, protuhrvatski četnički abolicijsko koalicijski gadovi (sudski je utvrdeno) NIKAD, baš nikad, niti nisam bio sudski istraživan, niti procesuiran za počinjenje bilo kakvog zlodjela u Gruborima.. Sve su mi to , medijsko policijsko politički, potpuno NEVINOM , dokazano je, htjeli tada “natovariti” vaši saveznici, četnicki protuhrvati, na čelu sa Bajicem i drugim ” domaćim” izdajnicima u tadasnjem Mupu, čija imena danas niti necu spominjati.

Stoga, da me bolje ” razumete”, vi, vaša, protuhrvatska SNV, “opanak pupovčeva” razina:

“SIKTER BANDO lažljivo, abolir koaliciona PROTUHRVATSKA”, OD – SAČIĆA !

Možete tako sa svojima, sa već pokorenima, sa Medvedom, Đakićem, ” suhozlatnim” Andrejom i njima sličnima..sa mnom – niste, niti nikad nećte !

Znadete svi vi,.. Snv, Pupovac i sl. , kao i ja, zašto vam ja smetam.. nisu to nikakvi Grubori !!

Ali, u skoroj budućnosti, vjerujem, cviliti će te nemoćno i zlo režati, “ražalovani” – još i više, kako vi , tako i svi vaši “saveznici”.. hrvatski kvislinzi !

Lakš vam je, gamadi jedna , o “Sačiću”, nego o zvjerski ubijenom dr.Sreteru, o četnickoj Pupovčevoj braći, o hrvatskim braniteljima nestalima u DOR- u, o hrvatskim logorašima u Srbiji, o neprocesuiranju četnicke abolir zvjeradi , koju u vlasti imate, o nenaplati ratne štete od (veliko) Srbije ..o SPC..i Porfiriju..o devedestet prvoj, sve do ” Bljeska” i ” Oluje” ??