Sačić poručio Miloševiću: “Nikada nećemo Vas, protuhrvatsku političku kliku u političkom savezu sa Plenkovićem podržati”

Saborski zastupnik i umirovljeni genera Željko Sačić žestoko je odgovorio budućem potpredsjedniku Vlade Borisu Miloševiću nakon što su mediji objavili njegove istupe a sve vezano oko prava Srba, “radikane desnice”, i njegovog poitičkog djeovanja.

Evo što je Sačić poručio Miloševiću:

Boris Milošević ..opet i iznova vrijeđate, omalovažavate sve Hrvatice i Hrvate ..hrvatski narod..proglašavate nas – kriminogenim, nesposobnim i neodgovornim , politički i duhovno, kulturno, civilizacijski zapuštenim i nedoraslim narodom..koji mora opet imati “srpskog vaspitača”, žandara..”preodgojitelja”..u Vašem liku i (ne)djelu korijenski ratnozločinackog SDSS-a.

Mi Hrvatski suverenisti, nećemo nikad na to ..na te Vaše drske..neprimjerene, nedostojne laži i klevete , omalovažavanja – pristati, niti Vas, protuhrvatsku političku kliku u političkom savezu sa Plenkovićem -podržati.

Mi ne mrzimo nikoga..tako ni Srbe.., ali dubòko osuđujemo i preziremo svirepe, masovne i organizirane ratne zločince i zločine “velikosrba”, četnika.., ljudskog šljama i civilizacijskog otpada.. Koje Vi niti primjereno osuđujete, niti se od njih jasno i javno distancirate, niti se zalažete za njihovo procesuiranje .., niti ulažete dovoljno napora za pronalazak njihovih nevinih žrtava.

Naučite nesto od Nijemaca nakon denacifikacije.., od Wili Brandta. Budite povijesno korektni, realni, sućutni, obazrivi prema ogromnim žrtvama koje su neki od Vaših zlih sunarodnjaka počinili hrvatskom narodu, i tada će te naći odgovore i rješenja, na mnoga pitanja, nepotrebne dileme, očekivanja, koje i Vi dan danas imate u ovom našem, iznimno tolerantnom , kulturnom , civiliziranom, milosrdnom hrvatskom društvu.

Boris Milosevic ..opet i iznova vrijedate ,omalovazavate sve Hrvatice i Hrvate ..hrvatski narod..proglasavate nas -…

Objavljuje Željko SačićSubota, 18. srpnja 2020.