Sačić poručio: ” Kreni gardo… Nismo se za takvu Hrvatsku borili i žrtvovali !

Saborski zastupnik Željko Sačić, kao i uvijek do sada energično je istupio objavom na svojoj Facebook stranici u vezi zadnjih afera koje potresaju Hrvatsku. Evo što je napisao:
Kriminalno, bezočno neodgovorna, uhljeb štetočinska aktualno zlotvorna bagra, nesposobna za rad za opće dobro hrvatskome narodu, sada razotkrivena, opet uhvaćena u kriminalu ” in flagranti” , želi nas uvjeriti – da je to sve ok, da smo još dobro prošli, da su nas samo malo pokrali i oštetili, samo 10 miliona Eura u dva tjedna , ..370 miliona u 3, 4 mjeseca, i da stoga možemo biti sretni i spokojni, jer nas nisu pokrali više, za , recimo, 5 milijardi kuna ili eura ??
Pa to je nevjerojatno, neshvatljivo, kako se uopće usuđuju davati takve ( drsko glupe, provokativne ) jeftino manipulativne izjave ???
PNUSKOK, USKOK, DORH , sve javne i tajne nadzorne službe..što i koga vi jos čekate ??
…Hrvatski narod vas plaća da u skladu sa Ustavom i važećim Kaznenim zakonom, u skladu sa svojim ovlastima, neoviso i stručno, utemeljeno , odlucno i nezaustavljivo krenete ” ognjem i mačem” protiv mirnodopskih hrvatskih neprijatelja i štetočina, ma ko bili..
Stoga, krenite odmah u napad na središa generirajućeg protuhrvatskog štetočinskog zla, dok ne bude kasno, ili dok se svi tragovi i predmeti tih teških kaznenih djela ne unište, uklone, krivotvore.
Ako ste tada ( i neka ste) uhitili ministra Horvata za, prema ovome kriminalnom zlu – ” kikiriki”… gdje je ( do) sada zapelo u Hepu, Hrote, Heri, Min.gospodarstva, Vladi ??
Čemu i kome zapravo služe te; Here, Hrote, ministri, uprava Hepa, Nadzorni odbori..Ured Vlade, Frka Petešić, koji prima te mailove, za premijera, a ( kao) ne čitaju ih, pa “nisu informirani”.. !??? Prestrašno..a, kako skupo ih plaćamo za njihov – ( ne) rad .
Milijunske( milijardske) štete su već sada egzaktno utvrđene, te njihovi glavni akteri, kao i “stjecatelji nepripadne materijalne koristi”
Nema se tu vise što i koga čekati !!
Sve uz pjesmu : ” Kreni gardo..” . Nismo se za takvu Hrvatsku borili i zrtvovali !