Sačić poručio Bulju: “Uz Gospu Sinjsku..hrabro u obranu doma svog.. golim rukama, sa hrabrim srcima, brat uz brata”

Najava gradonačelnika Sinja i Mostova saborskog zastupnika Mire Bulja da će organizirati seoske straže na području svog kraja kako bi očuvali granice od ilegalnih migranata naišla je na kritike ali i odobravanja brojnih kolega ali i hrvatske javnosti.
Uz Bulja je stao i saborski zastupnik Željko Sačić koji mu je posla podršku i znakovitu poruku:
Gradonačelnice grada Sinja, poštovani naš gospodine Miro Bulj..
Vaša je zakonska i statutarna dužnost prikladno, i dopustivo, zaštiti, organizirano samozaštitno, stanovnike grada od svih mogućih ugroza, nepogoda, najezdi..Tako i od ilegalno ugrožavajucih, opasnih , masovnih i protuzakonitih prodora nepoznatih mladih vojnosposobnih stranaca. Osobito ako nas od tog zla ne štiti, (ili nedovoljno dobro, nedovoljno učinkovito) za to nadlezna drzavno represivna vlast..
Mi Hrvati uvijek smo se u kriznim, neposredno ugrozavajucim povijesnim prilikama samoobrambeno, u nuznoj obrani, dragovoljacki organizirali i branili..solidarno se pomagali..I sada smo u takvom povijesno ugrozavajucem stanju..kao narod. Vide to Slovenci..Mađari…Austrijanci..Nijemci..Talijani..Poljaci..svi, ..svi samo to Andrej, Davor, Zoran, niti Oleg – ne vide..!??
Nisu niti 90- te!
Stoga, dragi naš Miro, poput vaših slavnih pređa, uz Gospu Sinjsku..hrabro u obranu doma svog..Golim rukama, sa hrabrim srcima, brat uz brata.To nam nitko ne može zabraniti..obranu svog roda, poroda, obitelji, drzave i vjere nase ..Nedajmo na naše, ko što i naši stari nikad nisu dali !
Jos Hrvatska ni propala, dok mi zivimo !!