Sačić: Dragi “suspendirani” i “osumnjičeni” policajci..ne dajte se zaplašiti u ovoj dobro izrežiranoj javnoj hajci na vas

Saborski zastupnik, umirovljeni general Željko Sačić evo što je poručio hrvatskim policajcima koji čuvaju našu granicu….

Postovani i dragi “suspendirani” i “osumnjiceni” policajci..nedajte se zaplasiti u ovoj dobro izreziranoj javnoj hajci na vas..

Hrvatski narod je uz vas..stitili ste hrvatsko drzavno podrucje, hrvatsku granicu i nasu sigurnost od upornih nasrtaja uljeza, mladih i dobro organiziranih ilegalnih migranata, ( sa nama potpuno nepoznatim zivotnim stilom i teretom) koji drsko i opetovano krse, kako nase domace, tako i medunarodnopravne norme propisanog ponasanja za svakoga, prilikom ulaska u neku stranu drzavu..Stoga, za pocetak , ne citajte ove narucene glupo manipulativne tekstove medijske “soros bulumente”, usredotocite se na pravnu obranu, sto vam nece biti problem, jer su “optuzbe ” protiv vas – svakom je vidljivo, bijedno neutemeljene.

Dakle, vratiti cete se slavodobitno na vasa radna mjesta. Hrvatskom narodu je jasno da vi niste nikakvi ” mucitelji”, okrutni nasilnici, agresivci, vec kolateralne žrtve, nazalost dobro osmisljene medunarodne medijsko obavjestajne protuhrvatske operacije, ostavljeni ” na cjedilu ” od svojeg policijskog, ali i , jos tuznije, i politickog vodstva. No, svi mi vam vjerujemo, vi se zrtvujete za sigurnost hrvatskog naroda i svih gradana Republike Hrvatske.. Vi jeste ( i biti cete ) nasi zastitnici .