Saborskog zastupnika SDP-a Hajdukovića fizički napao prijatelj, ima i ozljeda

Izvor: Facebook

Saborski zastupnik i predsjednik ŽO SDP-a Osječko-baranjske županije Domagoj Hajduković, u nedjelju poslijepodne fizički je napadnut u Osijeku. Napao ga je prijatelj, nakon čega je zatražio liječničku pomoć i KBC Osijek, javlja Jutarnji list.

Prijavitelj je zatražio liječničku pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek gdje su mu liječnici konstatirali da je lakše ozlijeđen.

U službene prostorije policije doveden je 26-godišnji hrvatski državljanin za kojega je prijavitelj naveo da ga je verbalno i fizički napao. Kriminalističkim istraživanjem utvrdit će se sve okolnosti postojanja prekršaje i kaznene odgovornosti,” izvijestila je Policijska uprava osječko-baranjska

Hajdukovića, koji bi trebao nositi i listu Restart koalicije u IV. izbornoj jedinici, napao jeprijatelj, no motivi ovog napada za sada su nepoznati, piše Jutarnji list.

Domagoj Hajduković poznat je kao  najrastrošniji saborski zastupnik, rekorder  po trošenju sredstava za putovanja, hotele i prijevoz. Prema troškovniku za 2017. godinu, Hajduković je potrošio najviše od svih zastupnika – čak 191.000 kuna. Samo troškovi za zrakoplove iznose mu gotovo 50.000 kuna.